Σύστημα φουλ της ισοπαλίας

Σύστημα φουλ της ισοπαλίας

Πάμε και σήμερα σε ένα σύστημα 3-4-5 με ισοπαλίες

Στο σύστημά μας έχουμε μόνο ισοπαλίες στα φιλικά παιχνίδια που έχουμε σήμερα.

Ξεκινάμε με τον αγώνα της Αυστρίας με τη Σλοβακία. Η πρώτη άφησε άριστες εντυπώσεις στο δυνατό τεστ με την Αγγλία παρά την ήττα με 1-0. Τρομερό ντεμπούτο για τον κίπερ Μπάχμαν. Δεν ανησυχεί ο κόουτς Φόντα από την επιθετική δυστοκία της ομάδας του. Ευχαριστημένος έμεινε ο προπονητής της Σλοβακίας και δήλωσε ενόψει του αποψινού αγώνα πως στόχος είναι η νίκη σε κάθε παιχνίδι, ανεξαρτήτως αν είναι φιλικό ή επίσημο. Δεν θα αγωνιστεί μονάχα ο αρχηγός-χαφ Χάμσικ.

Συνεχίζουμε με το παιχνίδι της Αγγλίας με τη Ρουμανία. Με αλλαγές στη σύνθεση της λόγω ειδικών συνθηκών η Αγγλία επικράτησε στο πρώτο της φιλικό με 1-0 της Αυστρίας με γκολ του νεαρού άσου της Άρσεναλ, Μπουκαγιό Σακά (56′) που πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα των «λιονταριών». Απογοητευτική εμφάνιση και ήττα στο Πλοϊέστι για τη Ρουμανία με 2-1 από τη Γεωργία με τον Τάσο Σιδηρόπουλο να είναι ο «άρχων» του αγώνα. Η πρώτη από τους τέως Σοβιετικούς που σε επτά ματς μέχρι πρότινος είχαν 0-1-6.

Επόμενος αγώνας αυτός του Λουξεμβούργου με τη Σκωτία. Η πρώτη με μαζική άμυνα στο τελευταίο φιλικό κόντρα στη Νορβηγία, τουλάχιστον κράτησε χαμηλά το σκορ της ήττας (1-0). ό ρεκόρ σε ρεκόρ πηγαίνει ο 35χρονος φορ Ντάνιελ ντα Μότα, ο οποίος έπιασε τις 100 συμμετοχές στο ματς με τους Σκανδιναβούς και πλέον θέλει ακόμη μία για να ισοφαρίσει τον Μάριο Μουτς στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας. Εξέπληξε η Σκωτία με την παρουσία της στο φιλικό με την Ολλανδία, έπαιξε στα… ίσια και λίγο έλειψε να φτάσει στη νίκη (2-2 τελικό). Με 1-3-0 στα τέσσερα τελευταία ματς.

Η Μολδαβία υποδέχεται το Αζερμπαϊτζάν στο επόμενο παιχνίδι μας. Καλή εμφάνιση για τα δεδομένα της Μολδαβίας στο φιλικό με την Τουρκία επί γερμανικού εδάφους. Αντιθέτως, σε φιλική νίκη με ανατροπή επί της ελλιπέστατης Λευκορωσίας με 2-1 έφτασε στο προηγούμενο παιχνίδι του το Αζερμπαϊτζάν.

Τέλος κλείνουμε με το ματς της Ελλάδας στη Νορβηγία. Δεν ενθουσίασε η γηπεδούχος με την εικόνα της στο φιλικό κόντρα στο αδύναμο Λουξεμβούργο, εγκλωβίστηκε από το αμυντικό πλάνο των αντιπάλων και κέρδισε με το… ζόρι 1-0. Ανούσια η καθολική κατοχή μπάλας, δεν μπορούσε να μετουσιώσει την υπεροχή της όχι σε γκολ, ούτε καν σε ευκαιρία. Η Ελλάδα πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στο πανίσχυρο Βέλγιο, το οποίο, μάλιστα, παρατάχθηκε με αρκετούς βασικούς και απέσπασε ισοπαλία 1-1 στις Βρυξέλλες.

Δελτίο
Αυστρία - Σλοβακία Φιλικά παιχνίδια06/06/21 18:30 Χ 3.75 0-0
Αγγλία - Ρουμανία Φιλικά παιχνίδια06/06/21 19:00 Χ 6.75 1-0
Λουξεμβούργο - Σκωτία Φιλικά παιχνίδια06/06/21 19:00 Χ 3.5 0-3
Μολδαβία - Αζερμπαϊτζάν Φιλικά παιχνίδια06/06/21 19:00 Χ 3.1 1-0
Νορβηγία - Ελλάδα Φιλικά παιχνίδια06/06/21 20:00 Χ 3.4 1-2
Απόδοση Δελτίου: 933.78
Ποντάρισμα: 250
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X