Focus στη Γαλλία

Focus στη Γαλλία

Πάμε με δύο συστηματάκια σήμερα, από τη Β’ Γαλλίας

Εξαιρετική η χθεσινή μέρα. Πέρασε η δυάδα μας, έχουμε ήδη δύο νίκες σε μεγάλες αποδόσεις στο στοίχημα μας και βρισκόμαστε σε αναμονή της Νασιονάλ που αναβλήθηκε χθες λόγω καιρικών συνθηκών. Σήμερα έχω εστιάσει στη Β’ Γαλλίας και προτείνω δύο συστήματα, σε σχήμα 3-4

Νανσί και Ροντέζ ψάχνουν πόντους για να φύγουν από τις τελευταίες θέσεις της κατάταξης. Κανείς δεν ξεχωρίζει, οι φιλοξενούμενοι ειδικά έχουν έφεση στις ισοπαλίες, νομίζω πως άπαντες θα μείνουν ικανοποιημένοι με ένα ποντάκι.

Η Παρί τρέχει για να προλάβει το τρένο της ανόδου, ενώ η Αζαξιό δεν φαίνεται πως τελικά θα κινδυνεύσει. Η Παρί έρχεται από συνεχόμενες γκέλες και δεν την παίρνει γι’ άλλη, ευκαιρία απόψε να πάρει τα πάνω της.

Πο και Σαμπλί βράζουν στο ίδιο καζάνι. Πιο δύσκολα οι γηπεδούχοι, αλλά και πιο κακή ομάδα. Πολλά λάθη στην άμυνα και προβληματική επίθεση για την Πο, η Σαμπλί έκοψε το καλό σερί της και επέστρεψε στα άσχημα αποτελέσματα. Χ και όλοι είναι χαρούμενοι.

Στα μέσα της σεζόν, ομάδες που δεν φτάνουν τις πρώτες θέσεις, κοιτάζουν πρώτιστα πως δεν θα κινδυνεύσουν. Ετσι, Χάβρη και Βαλενσιέν θέλουν πρωτίστως τον ένα βαθμό και έπειτα οτιδήποτε άλλο. Ισοπαλία και εδώ.

Δελτίο
Νανσί - Ροντέζ Β' Γαλλίας08/01/21 21:00 Χ 2.9
Παρί - Αζαξιό Β' Γαλλίας08/01/21 21:00 1 2.25
Πο - Σαμπλί Β' Γαλλίας08/01/21 21:00 Χ 2.9
Χάβρη - Βαλενσιέν Β' Γαλλίας08/01/21 21:00 Χ 3.05
Απόδοση Δελτίου: 57.71
Ποντάρισμα: 25
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS