Εξάδα με Τουρκία, Γερμανία, Ισπανία, Αγγλία και Πορτογαλία!

Εξάδα με Τουρκία, Γερμανία, Ισπανία, Αγγλία και Πορτογαλία!

Πάμε σε ένα σύστημα 4-5-6 από τα σημερινά παιχνίδια

Μια ακόμα ημέρα, ένα ακόμα σύστημα, μια ακόμα εξάδα σήμερα στο πρόγραμμα.

Ξεκινάμε την περιήγησή μας στα ευρωπαϊκά γήπεδα με το παιχνίδι της Μπασασεχίρ με την Ανκαρακουτσού στην έδρα της πρώτης. Στο καλύτερο σημείο ήρθε η νίκη για την Μπασακσεχίρ, η οποία κατάφερε να περάσει από το Ερζουρούμ (κάτω από ισχυρή βροχόπτωση το ματς), κερδίζοντας 2-1 (με ανατροπή). Με ήττα συνέχισε τις υποχρεώσεις της η Ανκαραγκουτσού, καθώς έχασε 1-0 εντός από την Γκαζισεχίρ, σε ματς που δεν είχε φρεσκάδα, ενώ έλειψαν και οι εμπνεύσεις βασικών παικτών. Για αυτό πάμε για τον άσο.

Συνεχίζουμε με δύο ματς από την Πορτογαλία. Το πρώτο είναι αυτό της Βιλαγραφκένσε με την Βαρζίμ. Είναι οι δύο τελευταίες ομάδες του πρωταθλήματος και ισόβαθμες. Πόλεμος αναμένεται σήμερα, ωστόσο η πρώτη φαντάζει λίγο πιο ποιοτική ομάδα για αυτό πάμε στον άσο. Στο άλλο παιχνίδι έχουμε την Ακαντέμικα με την Αρούκα. Δύο ομάδες αντίστοιχης ποιότητας που κυνηγούν την άνοδο και βρίσκονται πολύ κοντά. Πάμε στο Χ σε αυτό το παιχνίδι.

Συνεχίζουμε με την Μπουντεσλίγκα και το παιχνίδι της Μάιντς με την Χέρτα Βερολίνου. Η Μάιντς είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας και χάρη στην πορεία-τρένου που έχει πραγματοποιήσει, έχει αποφύγει τα έντονα προβλήματα για την παραμονή της. Από τη στιγμή που νικά την Μπάγερν, σβηστά, με σκορ 2-1, τότε δεν χρειάζεται να έχει άγχος. Αρχίζει ο Γολγοθάς της Χέρτα. Είναι η μοναδική ομάδα που επηρεάστηκε τόσο πολύ από τον κορωνοϊό (4 παίκτες θετικοί), με συνέπεια να μπει σε καραντίνα για 2 εβδομάδες. Τώρα έχει μπροστά της 6 παιχνίδια μέχρι τις 22 Μαΐου. Θα επιλέξουμε το Χ γιατί και η πρώτη δεν… τρελαίνεται κιόλας να νικήσει.

Επειτα, στην Primera η Σεβίλλη υποδέχεται την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Η Σεβίλλη ξεπέρασε με επιτυχία και το εμπόδιο της Γρανάδας νικώντας την στο «Πιθχουάν» πολύ πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 2-1, φτάνοντας τις 5 σερί νίκες. Η Αθλέτικ μετά τη πολύ μεγάλη εντός έδρας νίκη επί της Ατλέτικο, «ανέκρουσε πρύμνα». Υποδέχτηκε τη Βαγιαδολίδ και της παραχώρησε ισοπαλία 2-2 αδυνατώντας έστω και για μία φορά να φτάσει σε δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα επί 50 χρόνια. Θα πάμε με το σερί της Σεβίλλης και τον άσο.

Τέλος, κλείνουμε με Premier League και το ματς της Μπέρνλι με την Γουέστ Χαμ. Η Μπέρνλι έκανε σπουδαίο βήμα σωτηρίας, φτάνοντας τους 36β., στο ευρύ 4-0 επί της Γουλβς εκτός. Η Γουέστ Χαμ με 55β. είναι 6η πλέον, νιώθοντας ασφυκτική πίεση για την εξαργύρωση μίας σούπερ χρονιάς. Το UCL θα απομακρυνθεί αν δεν νικήσει στο Μπέρνλι, πιο ρεαλιστικός στόχος η 5η θέση όπου και εκεί, όμως, υπάρχει η Τότεναμ που ανεβαίνει. Ας ελπίσουμε να μην πάθει καμιά… τρέλα πάλι η Γουέστ Χαμ και θα πάμε με το διπλό της.

Δελτίο
Μπασάκσεχιρ - Ανκαραγκουτσού Α' Τουρκίας03/05/21 16:00 1 1.75 2-1
Βιλαφρακουένσε - Βαρζίμ Β' Πορτογαλίας03/05/21 18:30 1 2.65 1-3
Μάιντς - Χέρτα Βερολίνου Μπουντεσλίγκα03/05/21 19:00 Χ 3.32 1-1
Σεβίλλη - Αθλέτικ Μπιλμπάο Primera Division03/05/21 22:00 1 1.59 0-1
Ακαντέμικα - Αρούκα Β' Πορτογαλίας03/05/21 22:00 Χ 3.1 0-1
Μπέρνλι - Γουέστ Χαμ Premier League03/05/21 22:15 2 2.37 1-2
Απόδοση Δελτίου: 179.86
Ποντάρισμα: 500
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X