Τρεις και ο…Χατζηπετρής

Τρεις και ο…Χατζηπετρής

Δυνατή τριάδα για να μας στείλει ταμείο

Δεν μας πάνε τα συστήματα, αλλάζουμε τακτική. Σας έχω πει εξ αρχής, πως εδώ κυνηγάμε μεγάλες αποδόσεις και δεν παίζουμε σαν…ψιλικατζήδες. Αρα, θα έχουμε και ατυχίες, μέχρι να πιάσουμε την καλή και να τους πάρουμε γερά. Σήμερα, αλλάζω τακτική και πάω με τριάδα που πιστεύω πολύ, σε ντιρέκτ επιλογή.

Αρχή από Τουρκία. Η Αντάλιασπορ βρίσκεται σε εξαιρετικά δυσχερή θέση. Μετρά έξι ματς χωρίς νίκη, απέχει μόνο τρεις βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού. Εδειξε πάντως σημάδια ζωής, αποσπώντας ισοπαλία από τη Γαλατά. Η Καραγκουμρούκ είναι τελείως αδύναμη μακριά από την έδρα της, δεν έχει νίκη και νομίζω πως και σήμερα θα φύγει με σκυμμένο κεφάλι.

Στη Γαλλία, πάω στο τοπικό ντέρμπι της Ναντ με τη Ρεν. Οι φιλοξενούμενοι μετρούν τέσσερις συνεχόμενες νίκες, έχουν μπει για τα καλά στα ευρωπαϊκά εισιτήρια και καλοβλέπουν ακόμα και το Champions League. Η Ναντ παραπαίει, έχει τέσσερις ήττες σε έξι ματς και σήμερα νομίζω πως θα τις κάνει πέντε.

Κλείσιμο της τριάδας από το Βέλγιο. Η Γκενκ φέτος είναι για μεγάλα πράγματα. Με νίκη απόψε κλείνει στον πόντο τη διαφορά από την Μπριζ στην κορυφή του πρωταθλήματος και δεν θα αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη. Η Εουπεν είναι για λίγα πράγματα και δεν θα προβάλει αντίσταση.

Δελτίο
Αντάλιασπορ - Καραγκιουμρούκ 1 2.65
Ναντ - Ρεν 2 2.1
Εουπεν - Γκενκ 2 1.95
Απόδοση Δελτίου: 10.85
Ποντάρισμα: 25
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS