Το... σύστημα (2-3) της νίκης

Το... σύστημα (2-3) της νίκης

Πάμε σε μια επιλογή με σύστημα 2-3 για τα σημερινά παιχνίδια

Τρία παιχνίδια επιλέγουμε σε σύστημα 2-3 που θα μας φτάσουν στη νίκη.

Ξεκινάμε με το Χετάφε-Κάντιθ απο την Ισπανία. Ματς παρωδία αυτό που διεξήχθη στο «Σαδάρ» της Οσασούνα, με τη Χετάφε να φεύγει ατσαλάκωτη με το 0-0 στις αποσκευές της. Η μεγάλη βαθμολογικής σημασίας νίκη που πέτυχε επί της Βαλένθια με 2-1, επισκιάστηκε από το επεισόδιο ρατσιστικής συμπεριφοράς. Μένει να φανεί πως θα αντιδράσει σε ολο αυτό που έχει γίνει. Πιστεύουμε πως θα βγάλει αντίδραση για αυτό και επιλέγουμε το διπλό.

Συνεχίζουμε με τον αγώνα της Μάλμε με τη Χάμαρμπι απο τη Σουηδία. Μετά την άνετη κατάκτηση του περσινού τίτλου, οι οπαδοί της θα περίμεναν σαφώς καλύτερο ξεκίνημα. Ο αποκλεισμός με κατεβασμένα χέρια στο Κύπελλο από τη Βαστέρας, σε συνδυασμό με τα αρνητικά αποτελέσματα στα πρώτα φιλικά, προκάλεσαν προβληματισμό. Άξιοι συγχαρητηρίων είναι παίκτες και προπονητικό επιτελείο της ομάδας, καθώς στις 13 Μαρτίου 16 ποδοσφαιριστές και 5 επιτελείς διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό και η ομάδα μπήκε σε 10ημερη καραντίνα, αναβάλλοντας και το ματς Κυπέλλου με την Τρέλεμποργκ. Τελικά, μετά από 15 μέρες η ομάδα ξεκίνησε προπονήσεις, πέρασε την 1η Απριλίου το εμπόδιο της Τρέλεμποργκ κερδίζοντας 3-2 στην παράταση και στις 4 του μήνα επικράτησε 1-0 της Τζουργκάρντεν στον ημιτελικό και θα αντιμετωπίσει στον τελικό τη Χάκεν. Είναι σε τρομερή κατάσταση και την επιλέγουμε με το διπλό.

Κλείνουμε με το ματς της Γάνδης με την Σαρλερουά του Βράνιες. Οι ελπίδες που διατηρούσε η Γάνδη για είσοδο στην πρώτη προνομιούχο οκτάδα ψαλιδίστηκαν σε μεγάλο βαθμό μετά την ήττα που υπέστη στην έδρα της Σταντάρ Λιέγης (2-1). Η Σαρλερουά την Τετάρτη, σε εξ αναβολής αναμέτρηση, ηττήθηκε 2-1 στην έδρα της Μπέιρσχοτ και πλέον οι πιθανότητές της για είσοδο στην πρώτη οκτάδα μειώθηκαν δραματικά. Σε κακή ψυχολογία οι δύο ομάδες αλλά θα πάμε με το διπλό.

Δελτίο
Χετάφε - Κάντιθ Primera Division10/04/21 16:00 2 4.73 0-1
Μάλμε - Χάμαρμπι Α' Σουηδίας10/04/21 16:00 2 4.83 3-2
Γάνδη - Σαρλερουά Α' Βελγίου10/04/21 21:45 2 4.72 4-0
Απόδοση Δελτίου: 107.83
Ποντάρισμα: 417
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X