Τέσσερις Αγγλοι και ένας Ελβετός

Τέσσερις Αγγλοι και ένας Ελβετός

Πάμε σε σύστημα δυνατό που συνθέτουν τέσσερις Αγγλοι και ένας Ελβετός

Η μέρα έχει ευκαιρίες εμείς πάμε σε σύστημα δυνατό 3-4-5 που δημιουργούν τέσσερις Αγγλοι και ένας Ελβετός.

Ο Ελβετός της ιστορίας μας είναι η Ζυρίχη που πάει να παίξει στην έδρα της Σερβέτ. Η Ζυρίχη κυνηγά τη Βασιλεία στη δεύτερη θέση καθώς η Γιούνγκ Μπόις έχει φύγει πάρα πολύ μπροστά. Για να πετύχει το μεγάλο της στόχο έχει μεγάλο όπλο την παρουσία της εκτός έδρας όπου είναι αήττητη στις τελευταίες πέντε εξόδους με τρεις νίκες. Η Σερβέτ δεν είναι στα καλύτερά της, νομίζω πως αξίζει το διπλό.

Στην πρώτη κατηγορία της Αγγλίας επιλέγω να κοντράρω τη Χαλ που πάει να παίξει στην έδρα της Γουίμπλεντον. Η Γουίμπλεντον δίνει τεράστια μάχη για να αποφύγει τον υποβιβασμό και βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πάνω από τις θέσεις που οδηγούν στη δεύτερη κατηγορία. Η Χαλ είναι μέσα στο γκρουπ ανόδου, αλλά δεν νομίζω πως θα προλάβει ένα από τα δύο προνομιούχα εισιτήρια της απευθείας ανόδου. Ποντάρω στην καλή κατάσταση της Γουίμπλεντον και βλέπω τον άσο.

Στη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας, η Μπόλτον φιλοξενεί την Μπάροου που είναι προτελευταία, Απέχει όμως, ένα μόνο βαθμό από τη σωτηρία. Θέλει ένα μεγάλο αποτέλεσμα και η Μπόλτον που δεν νομίζω, ότι προλαβαίνει πλέον τα play off της ανόδου, μπορεί να της δώσει την ευκαιρία για να κάνει τη μεγάλη κίνηση και να πάρει μία μεγάλη ανάσα.

Με την ίδια λογική θα επιλέξω και τη νίκη της Σάουθεντ που υποδέχεται τη Σάλφορντ Σίτι. Η Σάλφορντ κυνηγά τις θέσεις για την άνοδο, αλλά η Σάουθεντ καίγεται. Είναι μόνο ένα βαθμό πάνω από την Ζώνη του υποβιβασμού και δεν θέλει να χάσει τέτοιες ευκαιρίες με παιχνίδια στην έδρα της. Εχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη

Κλείνω την πεντάδα μου επιλέγοντας την νίκη της Γκρίσμπι μέσα στην έδρα της Χάρογκειτ. Η Γκρίσμπι είναι τελευταία στη βαθμολογία, θέλει οπωσδήποτε βαθμούς και κόντρα σε μία αδιάφορη ομάδα όπως είναι τώρα η Χάρογκειτ έχει τη μεγάλη ευκαιρία να πάρει αυτό το παιχνίδι και να πάρει ανάσα. Ειδάλλως βουλιάζει…

Δελτίο
Γουίμπλεντον - Χαλ Σίτι League One27/02/21 17:00 1 4.75 0-3
Μπόλτον - Μπάροου League Two27/02/21 17:00 2 4 1-0
Σάουθεντ - Σάλφορντ Σίτι League Two27/02/21 17:00 1 4.25 0-0
Χάρογκεϊτ - Γκρίσμπι League Two27/02/21 17:00 2 4.25 1-0
Σερβέτ - Ζυρίχη Α' Ελβετίας27/02/21 19:15 2 3.4 3-1
Απόδοση Δελτίου: 1,166.84
Ποντάρισμα: 250
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X