Γερμανικό πακέτο

Γερμανικό πακέτο

Ξεκίνημα στην ημέρα με γερμανικό πακέτο από πρώτη και δεύτερη κατηγορία

Δεν μας πήγε καλά το Europa League, αλλά επιστρέφουμε σήμερα Παρασκευή δυναμικά με γερμανικό πακέτο από 1η και 2η κατηγορία σε σύστημα 2-3.

Ξεκινάμε με το ματς της Μπουντεσλίγκα και ποντάρω στη νίκη της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης μέσα στην έδρα της Βέρντερ Βρέμης. Η Αϊντραχτ έχει μπει πια στις θέσεις που οδηγούν στο Champions League, είναι σε τρομερή κατάσταση και το απέδειξε ρίχνοντας στο καναβάτσο την Μπάγερν Μονάχου την περασμένη εβδομάδα. Εχουν πέντε συνεχόμενες νίκες, είναι αήττητοι 11 συνεχόμενες αγωνιστικές, δεν νομίζω πως θα σταματήσουν την προέλασή τους απόψε κόντρα στη Βέρντερ.

Στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, βλέπω δύο τεράστιες ισοπαλίες.

Η Ντάρμσταντ υποδέχεται την Καρλσρούη. Οι δύο ομάδες έχουν διαφορετικούς στόχους. Οι γηπεδούχοι να μην μπλέξουν στα σενάρια υποβιβασμού, οι φιλοξενούμενοι μπας και προλάβουν τα εισιτήρια ανόδου. Νομίζω πως ο βαθμός της ισοπαλίας είναι ό,τι θέλουν και οι δύο.

Το ίδιο ακριβώς με οδηγεί και το ματς της Ρέγκενσμπουργκ με την Πάντερμπορν. Πέντε οι βαθμοί της διαφοράς των δύο ομάδων, η Ρέγκενσμπουργκ είναι αυτή που καίγεται περισσότερο, αλλά δεν έχει την ποιότητα. Τουλάχιστον να πάρει τον πόντο και να φύγει πιο μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Δελτίο
Ρέγκενσμπουργκ - Πάντερμπορν Β' Γερμανίας26/02/21 19:30 Χ 3.3 1-0
Ντάρμσταντ - Καρλσρούη Β' Γερμανίας26/02/21 19:30 Χ 3.4 0-1
Απόδοση Δελτίου: 11.22
Ποντάρισμα: 350
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X