Τρεις πορτογαλικές ισοπαλίες

Τρεις πορτογαλικές ισοπαλίες

Ξεκινάμε τη μέρα με τρεις πορτογαλικές ισοπαλίες

Για μας μπει καλά η εβδομάδα, ξεκινάμε με καλό πακέτο. Πάμε με τρεις πορτογαλικές ισοπαλίες σε σύστημα 2-3.

Στην πρώτη κατηγορία της Πορτογαλίας, η Μαρίτιμο φιλοξενεί την Πόρτο. Καίγεται για βαθμούς η Μαρίτιμο που βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας, αλλά με μόλις ένα πόντο απόσταση από τις θέσεις που μπορεί να τη βγάλουν στον αφρό. Η Πόρτο βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση, δεν έχει ελπίδες πια για το πρωτάθλημα. Βλέπω πως αυτό το ματς μπορεί να καταλήξει εύκολα στην ισοπαλία, καθώς η Πόρτο είναι και κουρασμένη από το ματς με τη Γιουβέντους.

Στη δεύτερη κατηγορία της Πορτογαλίας, η Μπενφίκα Β φιλοξενεί τη Μαφρά. Στη 10η θέση οι γηπεδούχοι δεν έχουν ηττηθεί στους τελευταίους επτά αγώνες τους. Η Μαφρά είναι 7η, παρόλα αυτά δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τους τελευταίους 12 αγώνες και αρκείται σε ισοπαλίες. Νομίζω πως σήμερα μπορεί να μας δώσει ακόμα μία.

Το βράδυ, στο ματς της Φεϊρένσε με την Ακαντέμικα έχουμε μία μάχη κορυφής, καθώς οι δύο ομάδες χωρίζονται από δύο βαθμούς που υπερτερούν οι φιλοξενούμενοι. Η Ακαντέμικα εκτός έδρας έχει πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα. Η Φεϊρένσε δεν έχει ήττα στους τελευταίους πέντε αγώνες. Νομίζω πως κανείς δεν θέλει να χάσει και ποντάρω στην ισοπαλία.

 

Δελτίο
Μπενφίκα Β' - Μάφρα Β' Πορτογαλίας22/02/21 18:00 Χ 2.95 2-0
Μαρίτιμο - Πόρτο Α' Πορτογαλίας22/02/21 21:00 Χ 5.25 1-2
Φεϊρένσε - Ακαντέμικα Β' Πορτογαλίας22/02/21 23:00 Χ 2.95
Απόδοση Δελτίου: 45.69
Ποντάρισμα: 300
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X