Αφεντικό στην πόλη είναι η Εβερτον

Αφεντικό στην πόλη είναι η Εβερτον

Μεγάλο ματς για το Λίβερπουλ σήμερα και νομίζω πως θα αποδειχθεί ότι αφεντικό στην πόλη είναι η Εβερτον

Βλέπω κάποια ματς σε μονά αποδεκτά στο σημερινό κουπόνι. Στο μεγάλο ματς του Λίβερπουλ, εκτιμώ πως αφεντικό στην πόλη θα αποδειχθεί ότι είναι η Εβερτον.

Αλλαξαν οι καιροί και ζούμε μέρες του ’80, τότε που η Εβερτον ήταν το μεγάλο αντίπαλο δέος για τη Λίβερπουλ και κατάφερνε να της κάνει μεγάλα χτυπήματα.

Αυτή τη στιγμή τρεις βαθμοί χωρίζουν τις δύο ομάδες στη βαθμολογία και καμία δεν έχει μπορέσει να μπει στις θέσεις για το Champions League.

Η Λίβερπουλ έχει πετάξει λευκή πετσέτα και έχει τρεις συνεχόμενες ήττες. Νομίζω πως στοχεύει πλέον στο Champions League και το έδειξε μεσοβδόμαδα, όταν καθάρισε επί της ουσίας την πρόκριση από το πρώτο ματς κόντρα στη Λειψία.

Η Εβερτον δεν θα μπορούσε να έχει τύχη κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, αν και την κόντραρε. Ωστόσο, ποντάρω πολλά στον Αντσελότι και στην αύρα του.

Πιστεύω, ότι μπορεί να βγάλει χαρακτήρα και μολονότι εδώ και 20 ματς η Εβερτον έχει το πιο αρνητικό σερί κόντρα σε κάθε αντίπαλο στην Premier League στην έδρα της Λίβερπουλ, πιστεύω πως απόψε μπορεί να σπάσει αυτή η κατάρα.

Δελτίο
Λίβερπουλ - Εβερτον Premier League20/02/21 19:30 2 7.8 0-2
Απόδοση Δελτίου: 7.80
Ποντάρισμα: 300
Αποτέλεσμα: Κερδισμένο
TIPSTERS
X