Τετράδα με Ιταλία, Βραζιλία και Αργεντινή

Τετράδα με Ιταλία, Βραζιλία και Αργεντινή

Ποντάρισμα σε ματς από Ιταλία, Βραζιλία και Αργεντινή

Καλησπέρα, καλησπέρα

Στο σημερινό καρέ ασχολούμαστε με ματς από Ιταλία, Βραζιλία και Αργεντινή.

Πρώτο ματς το Βενέτσια – Φιορεντίνα.

  • Η Βενέτσια δεν έχει περιθώρια και πρέπει να ρισκάρει για αποτέλεσμα, τη νίκη δηλαδή. Από την πλευρά της η Φιορεντίνα φαίνεται πως είναι εξαντλημένη από τις ευρωπαϊκες υποχρεώσεις και χωρίς τον Κεν δύσκολα βρίσκει γκολ. Πάμε με τον 1 DNB σε απόδοση 2,04 στην Novibet.

Δεύτερο παιχνίδι το Αταλάντα – Ρόμα.

  • Παιχνίδι πολύ σημαντικό στη μάχη της εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Αταλάντα στην ουσία με νίκη εξασφαλίζει την τετράδα, η Ρόμα όμως, αυτή η Ρόμα, δεν μπορεί να κοντραριστεί με τίποτα, δεν έχει ήττα από τις 15 Δεκεμβρίου (19 ματς) και στην προσεκτική λογική παίρνει τα αποτελέσματα. Πάμε με το  DNB σε απόδοση 3,60 στην Novibet.

Tρίτος αγώνας το Ρίβερ Πλέιτ – Μπαράκας.

  • Η Ρίβερ με… φόρα από τη νίκη στο Σούπερ Κλάσικο κέρδισε με 4-1 την πρωταθλήτρια της Κλαουζούρα Βελέζ και είναι έτοιμη για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπαράκας, η οποία με 9 βαθμούς σε 4 παιχνίδια πήρε την πρόκριση που είχε στοχεύσει από την αρχή της σεζόν. Αναμένουμε ανοιχτό παιχνίδι. Πάμε με το Over 2.5 σε απόδοση 1,93 στην Novibet.

Τελευταίο ματς το Αμαζόνας – CRB.

  •  Η Αμαζόνας θα σκυλιάσει για να σπάσει το άσχημο ξεκίνημα που πραγματοποιεί για να κερδίσει και το πρώτο παιχνίδι της. Με παίκτη λιγότερο και έντονα παράπονα από τη διαιτησία, έχασε 1-0 από τη Ρέμο στο προηγούμενο. Κλειστές προπονήσεις, καθόλου δηλώσεις στα ΜΜΕ και άλλα πολλά, δείχνουν τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζει το παιχνίδι με την Κλαμπ ντε Ρεγκάτας Πάμε με τον 1 σε απόδοση 2,15 στην Novibet.

Δελτίο
Βενέτσια - Φιορεντίνα 1 DNB 2.04 2-1
Αταλάντα - Ρόμα 2 DNB 3.60 2-1
Ρίβερ Πλέιτ - Μπαράκας Σεντράλ Over 2.5 1.93 3-0
Αμαζόνας - CRB 1 2.15 1-1
Απόδοση Δελτίου: 30.47
Ποντάρισμα: 10000
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS