Τεράστιε Ποτσετίνο κάνε το θαύμα σου!

Τεράστιε Ποτσετίνο κάνε το θαύμα σου!

Ποντάρω στον τεράστιο Ποτσετίνο για να κάνει το θαύμα του με την Παρί

Βραδιά Champions League απόψε και εμείς δεν μπορούμε να λείψουμε από αυτή τη γιορτή. Αν και σας έχω συνηθίσει σε συστήματα σήμερα θα έχω και μία μόνη επιλογή, η οποία νομίζω ότι μπορεί να κάνει μεγάλο πάταγο. Βασίζομαι στο τεράστιο Ποτσετίνο και περιμένω να κάνει το θαύμα του με την Παρί.

Είναι η πρώτη αναμέτρηση της φάσης των «16». Θα διεξαχθεί στη Βαρκελώνη, μεταξύ της Μπάρτσα και της γαλλικής ομάδας.

Η Παρί με τον Ποτσετίνο έχει αλλάξει το προφίλ της. Προσπαθεί να βρει ισορροπία και σταθερότητα εντός συνόρων, καταφέρνει και κερδίζει δύσκολα βγάζοντας πολλά από το χαρακτήρα του Αργεντινού προπονητή. Εχει τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, δείχνει πως μπορεί να κάνει πολλά και έχει το υλικό για να το πετύχει.

Είναι σημαντικές οι απουσίες σήμερα του Νεϊμάρ και του Ντι Μαρία, αλλά από την άλλη επιστρέφουν ο Βεράτι και ο Ραφίνια. Πιστεύω πως η Παρί θα βρει τις λύσεις, ειδικά χάρη στην εξαιρετική αμυντική της ισορροπία, καθώς έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της στα 9 από τα 13 τελευταία παιχνίδια της.

Η Μπαρτσελόνα συνεχίζει να προβληματίζει. Είναι μία ομάδα με πάρα πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της. Εχει μεν εφτά σερί νίκες στο πρωτάθλημα, αλλά αντιλαμβάνεστε πως τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά όταν αναφερόμαστε στο Champions League και στο επίπεδο που υπάρχει εκεί.

Εκτός ο Φατί, δύσκολα θα μπορεί να είναι διαθέσιμος ο Πικέ. Δεν νομίζω πως η Παρί είναι χαμένη από χέρι και πως δεν μπορεί να βρει τις λύσεις μέσα στο Καμπ νου.

 

Δελτίο
Μπαρτσελόνα - Παρί Σεν Ζερμέν Champions League16/02/21 22:00 2 3.85 1-4
Απόδοση Δελτίου: 3.85
Ποντάρισμα: 200
Αποτέλεσμα: Κερδισμένο
TIPSTERS
X