Σύστημα με 5 Αγγλους και έναν Πορτογάλο

Σύστημα με 5 Αγγλους και έναν Πορτογάλο

Πρώτη πρόταση ημέρας με σύστημα που έχει πέντε Αγγλους και έναν Πορτογάλο

Πέσαμε σε…δοκάρι χθες, πάλι κολλήσαμε στα τρία. Πρώτη επιλογή της ημέρας με σύστημα 4-5-6, πού στηρίζεται σε πέντε Αγγλους και έναν πορτογάλο.

Στη δεύτερη κατηγορία της Πορτογαλίας, η Εστορίλ υποδέχεται την Ακαδέμικο Βιζέου. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 3η θέση της βαθμολογίας, έχουν μόνο μία ήττα στην έδρα τους και κόντρα σε μία ομάδα που βρίσκεται στη 14η θέση, δεν μπορούν  να έχουν άλλο στόχο πέρα από τη νίκη, την οποία πιστεύω θα κατακτήσουν εύκολα ή δύσκολα.

Πάω σε αγγλικές επιλογές της ημέρας, οι οποίες στηρίζονται σε ματς της National League. Η Σάτον υποδέχεται την Ντόβερ. Η Σάτον είναι στη 2η θέση της βαθμολογίας, ενώ η Ντόβερ βουλιάζει και είναι βέβαιος ο υποβιβασμός της. Θέλουν τη νίκη οι γηπεδούχοι μπας και προλάβουν την κορυφή, από την οποία απέχουν εννέα βαθμούς. Η Ντόβερ με τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας δεν νομίζω πως έχει τύχη.

Η Ρέξαμ υποδέχεται τη Γουόκινγκ. Οι γηπεδούχοι είναι μέσα στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ της ανόδου και θέλουν να πλασαριστούν όσο γίνεται καλύτερα στη βαθμολογία. Αλλαξαν πρόσφατα ιδιοκτησία και οι νέοι στόχοι τους είναι πολύ υψηλοί για άνοδο και πρωταθλητισμό. Η Γουόκινγκ είναι χαμηλά στη βαθμολογία, ωστόσο δεν φαίνεται πως μπορεί να κινδυνεύσει και θα ψάξει σε άλλα ματς βαθμούς.

Στο ματς της Ολντερσοτ με τη Σολιχαλ Μουρς, επιλέγω τη νίκη των φιλοξενούμενων. Δύο βαθμοί είναι η διαφορά των δύο ομάδων αυτή τη στιγμή στη βαθμολογία. Η Σόλιχαλ Μουρς είναι στη μέση της βαθμολογίας, δεν κυνηγάει κάτι. Φυσιολογικά θέλει να τελειώσει με τον υποβιβασμό και να διεκδικήσει αν γίνεται θέση στα πλέι οφ της ανόδου.

Εκπληξη πιστεύω πως θα υπάρξει στο ματς της Μπορεχαμ με τη Γέοβιλ. Η Μπόρεχαμ υπέστη μεγάλο πατατράκ χάνοντας από τη Σάτον και νομίζω, ότι πλέον θα αρχίσει την πτωτική πορεία. Η Γέοβιλ καίγεται για βαθμούς, έχει κάνει ένα κακό σερί με ήττες και θέλει να το σταματήσει απόψε. Νομίζω πως είναι η ευκαιρία της.

Τέλος, η ουραγός Μπαρνέτ υποδέχεται τη Χάλιφαξ πού βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας. Για την Μπαρνέτ δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Πρέπει να βρει νίκες, αν δεν το κάνει απόψε αποχαιρέτα την κατηγορία.

Δελτίο
Σάτον Γιουνάιτεντ - Μπόρεχαμ Γουντ National League16/02/21 21:00 1 1 PP
Ρέξαμ - Γουόκινγκ National League16/02/21 21:00 1 2.2 2-0
Ολντερσοτ - Σόλιχαλ Μουρς National League16/02/21 21:00 2 2.5 1-3
Μπαρνέτ - Χάλιφαξ Τάουν National League16/02/21 21:00 1 3.9 2-1
Μπόρεχαμ Γουντ - Γέοβιλ National Γαλλίας16/02/21 21:45 2 3 2-3
Εστορίλ - Ακαντέμικο Βιζέου Β' Πορτογαλίας16/02/21 22:00 1 1.55 3-0
Απόδοση Δελτίου: 99.74
Ποντάρισμα: 200
Αποτέλεσμα: Κερδισμένο
TIPSTERS
X