
Tετράδα με το Nations League
Tέσσερα παιχνίδια από το Nations League
Καλησπέρα, καλησπέρα
Στο σημερινό καρέ έχουμε παιχνίδια από το Nations League.
Πρώτο παιχνίδι το Καζακστάν – Νορβηγία.
- Λογικός ο φαβοριτισμός της Νορβηγίας, που έχει Χάαλαντ και Όντεγκαρντ, ενώ το Καζακστάν όχι μόνο δεν μπορεί να ματσάρει την ποιότητα των Νορβηγών, έχει και αρκετά νέα πρόσωπα στην ομάδα της. Πάμε με το 2/2 σε απόδοση 1,91 στην Novibet.
Δεύτερο ματς το Βέλγιο – Ισραήλ.
- Σε μια νέα αρχή στοχέυει ο τεχνικός των τυπικά γηπεδούχων Βέλγων, που ξέρει οτι η παρουσία του στον πάγκο των Κόκκινων Διαβόλων έχει τεθεί πλέον υπό διαρκή αμφισβήτηση. Σε ότι κατάσταση και να βρίσκεται είναι το φαβορί κόντρα στο Ισραήλ. Πάμε με τον 1 & Over 2.5 σε απόδοση 1,73 στην Novibet.
Tρίτος αγώνας το Γαλλία – Ιταλία.
- Πρώτη εμφάνισή τους μετά από ένα αποτυχημένο Euro, ειδικά για την Ιταλία. Πιο ποιοτικοί οι Γάλλοι σε όλες τις γράμμες, κόντρα σε μια Ιταλία με αρκετές αλλαγές στην αποστολή της. Πάμε με τον 1 & Over 1.5 σε απόδοση 2,00 στην Novibet.
Τελευταίο παιχνίδι το Κόσοβο – Ρουμανία.
- Οι Κοσοβάροι είναι αρκετά μαχητικοί και ψάχνουν να βρουν την ταυτότητα τους ως ομάδα. Ακόμα όμως δυσκολεύεται. Οι Ρουμάνοι είναι ένα σαφώς πιο ανταγωνιστικό σύνολο, με πολύ καλή παρουσία στο Euro. Πάμε με το 2 DNB σε απόδοση 2,22 στην Novibet.
Δελτίο | |||||
---|---|---|---|---|---|
Καζακστάν - Νορβηγία Nations League06/09/24 17:00 | 2/2 | 1.91 | 0-0 | ||
Βέλγιο - Ισραήλ Nations League06/09/24 21:45 | 1 & Over 2.5 | 1.73 | 3-1 | ||
Γαλλία - Ιταλία Nations League06/09/24 21:45 | 1 & Over 1.5 | 2.00 | 1-3 | ||
Κόσοβο - Ρουμανία Nations League06/09/24 21:45 | 2 DNB | 2.22 | 0-3 |
Ποντάρισμα: 900.000
Αποτέλεσμα: Χαμένο
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Δυάδα με Μίλαν και Λιλ

Τετράδα με Γ’ Εθνική, Αγγλία και Ισπανία

Δυάδα με Ντόρτμουντ – Στουτγκάρδη και Βόλφσμπουργκ – Λεβερκούζεν

Τριάδα από την Ευρωλίγκα με Ολυμπιακό

Μονό με το Κόμο – Γιουβέντους

Μονό με το Παρί Σεν Ζερμέν – Μονακό

Τετράδα από Γαλλία, Ισπανία και Γερμανία

Τετράδα με Αραβία, Ισπανία και Ελβετία

Τριάδα από την Ευρωλίγκα με Παναθηναϊκό

Μονό με το Λίβερπουλ – Τότεναμ