Εξάδα που αγγίζει το 500αρικο!

Εξάδα που αγγίζει το 500αρικο!

Δεύτερο σύστημα στην ημέρα με εξάδα που αγγίζει το 500αρικο

Η δεύτερη επιλογή της ημέρας αφορά εξάδα που αγγίζει το 500αρικο. Σύστημα 4-5-6 που μας υπόσχεται πάρα πολύ καλά κέρδη.

Ξεκινάω από το Βέλγιο, όπου η Μπέβερεν αποδέχεται την Εουπεν. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε δεινή βαθμολογική θέση και δίνουν μεγάλη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Ψάχνουν βαθμούς και νομίζω πως σήμερα μπορούν να τους βρουν κόντρα στην Εουπεν, που εδώ και καιρό φαίνεται πως έχει στοχεύσει στο κύπελλο για να μπορέσει να πετύχει τη διάκριση μέσα από κει.

Στην Πορτογαλία, η Νασιονάλ υποδέχεται την ουραγό Φαρένσε. Δεν υπάρχουν πια περιθώρια για τους φιλοξενούμενους αφού ξέρουν, ότι πρέπει να κάνουν ότι μπορούν προκειμένου να σώσουν την παρτίδα. Προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους και ματς όπως το σημερινό πρέπει να το πάρουν, κόντρα σε μία ομάδα που δεν έχει ουσιαστικά στόχους στο υπόλοιπο της σεζόν.

Στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, η Μιραντές υποδέχεται τη Χιρόνα. Τρεις βαθμοί χωρίζουν τις δύο ομάδες μεταξύ τους στο μάχη που δίνουν για να μπουν στα play-off της ανόδου. Η Μιραντές βρίσκεται σε ανοδική πορεία και έχει τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα. Η Χιρόνα πήγαινε καλά, αλλά με δυο διαδοχικές ήττες έχασε έδαφος. Εκτιμώ, πως η ισοπαλία είναι το αποτέλεσμα που ταιριάζει καλύτερα σε αυτό το παιχνίδι.

Στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, θα επιλέξω τη νίκη της Γκρενόμπλ επί της Σαμπλί. Η Γκρενόμπλ είναι πάρα πολύ δυνατή στην έδρα της με επτά συνεχόμενες νίκες, στις πέντε εκ των οποίων κατάφερε να κρατήσει και απαραβίαστη την εστία της. Η Σαμπλί έχει μία αδυναμία εκτός, μετρά δύο συνεχόμενες ήττες. Δεν νομίζω πως μπορεί να τη γλιτώσει απόψε.

Στην πρώτη κατηγορία της Γαλλίας, θα επιλέξω το διπλό της Λανς στην έδρα της Ρεμς. Η Λανς είναι ακόμα μέσα στο ευρωπαϊκό κόλπο. Δείχνει να αντέχει στην πίεση και κοιτά συνεχώς ψηλότερα. Από την άλλη, η Ρεμς έχει συνεχή σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της. Δεν πείθει, ότι μπορεί να σταθεί. Επιλέγω το διπλό.

Κλείνω την εξάδα μου με τη νίκη της Οστάνδης στο ματς με την Γκενκ. Αποκλείστηκε από το Κύπελλο η Οστάνδη έχει όμως καλό μομέντουμ στο πρωτάθλημα με δύο νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία της παιχνίδια. Η Γκενκ είναι εμφανώς κατώτερη των προσδοκιών στην αλλαγή του χρόνου, έχει επικεντρωθεί στο κύπελλο, έχει αξία πλέον ο άσος της Οστάνδης.

Δελτίο
Μπέβερεν - Εουπεν Α' Βελγίου13/02/21 17:15 1 4 PP
Νασιονάλ Μαδέιρα - Φαρένσε Α' Πορτογαλίας13/02/21 17:30 2 2.9 2-3
Μιραντές - Χιρόνα Β' Ισπανίας13/02/21 19:15 Χ 2.85 3-3
Ρεμς - Λανς Α' Γαλλίας13/02/21 20:00 2 2.65 1-1
Γκρενόμπλ - Αμιάν Β' Γαλλίας13/02/21 20:00 1 2.3 0-0
Οστάνδη - Γκενκ Α' Βελγίου13/02/21 21:45 1 2.5
Απόδοση Δελτίου: 503.75
Ποντάρισμα: 200
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X