Τέσσερα κύπελλα, ένα ταμείο

Τέσσερα κύπελλα, ένα ταμείο

Δεύτερη επιλογή για την ημέρα, με τέσσερα κύπελλα που οδηγούν σε ένα ταμείο

Συνεχίζω με τέσσερις διαφορετικές διοργανώσεις, τέσσερα κύπελλα που οδηγούν σε ένα ταμείο, σε σύστημα 4-5.

Ξεκινάω πάλι από τη Γαλλία και το ματς της Ροντέζ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται είναι στην καλύτερή της φάση από την αρχή της σεζόν έκανε τεράστια έκπληξη νικώντας 2-0 την Κλερμόν. Είναι αήττητη στις τελευταίες εννέα αγωνιστικές, δείχνει ό,τι μπορεί να πάει καλά. Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε στα πέναλτι την Πο και νομίζω ,ότι μπορεί να βάλει δύσκολα σήμερα στην Μπρεστ, η οποία δεν θεωρώ, ότι μπορεί να αντέξει και στο θεσμό του κυπέλλου. Επιλέγω το Χ2 της διπλής ευκαιρίας.

Στο ματς της Νιμ με τη Νις, θα επιλέξω τους φιλοξενούμενους. Επέστρεψαν στις νίκες επικρατώντας με 3-0 της Ανζέ. Θέλουν να διεκδικήσουν, ότι καλύτερο μπορούν στο κύπελλο, την ώρα που η Νις έχει τρεις διαδοχικές ήττες και δεν μπορεί να έχει φιλοδοξίες στη διοργάνωση.

Στο κύπελλο Τουρκίας, δεν μπορεί να αγνοήσει κανείς την τρομερή κατάσταση της Γαλατασαράι. Νίκησε στο μεγάλο ντέρμπι τη Φενέρ, έρχεται με τρομερή Ψυχολογία και θέλει παράλληλα και εκδίκηση από την Αλανιασπόρ για την πρόσφατη ήττα στο πρωτάθλημα. Είναι ματς για τα προημιτελικά του κυπέλλου, είναι νοκ άουτ και η Γαλατά δεν θα κάνει λάθος απέναντι σε μία ομάδα που παραδοσιακά τη δυσκολεύει, αλλά είναι κατώτερη της.

Στην Ιταλία, Αταλάντα και Νάπολι αναμετρώνται στη ρεβάνς του ισόπαλου 0-0 στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» πριν από λίγες ημέρες. Περιμένω πώς θα είναι αρκετά κλειστό ματς, καθώς διακυβεύεται η πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης όπου θέλουν να είναι και οι δύο. Η Αταλάντα μαθαίνει να παίζει αμυντικά φινάλε, η Νάπολι είναι σκληρή ομάδα, καταλήγω στο Χ.

Κλείνω με ισπανικό κύπελλο και το ματς της Σεβίλλης με την Μπαρτσελόνα, πού είναι ο πρώτος πρώτος ημιτελικός μεταξύ τους. Η Σεβίλλη έρχεται από τέσσερις συνεχόμενες νίκες, δείχνει σε τρομερή κατάσταση. Στα πέντε τελευταία ματς δεν έχει δεχτεί καν γκολ, την ώρα που η Μπαρτσελόνα προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της, αλλά είναι φανερό ότι έχει πάρα πολλά αγωνιστικά θέματα να επιλύσει. Επιλέγω τον άσο γιατί ακριβώς υπάρχει και η δεύτερη ευκαιρία που μπορεί να κρίνουν πολλά στη διαδικασία.

Δελτίο
Μπρεστ - Ροντέζ Κύπελλο Γαλλίας10/02/21 18:00 Χ2 ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ 2.3 2-1
Νιμ - Νις Κύπελλο Γαλλίας10/02/21 18:00 2 1.85 1-3
Γαλατασαράι - Αλάνιασπορ Κύπελλο Τουρκίας10/02/21 19:45 1 1.95 2-3
Αταλάντα - Νάπολι Κύπελλο Ιταλίας10/02/21 21:45 Χ 4.2 3-1
Σεβίλλη - Μπαρτσελόνα Κύπελλο Ισπανίας10/02/21 22:00 1 3.8 2-0
Απόδοση Δελτίου: 132.42
Ποντάρισμα: 100
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X