Με νέο σύστημα φουλ στο γαλλικό κύπελλο

Με νέο σύστημα φουλ στο γαλλικό κύπελλο

Νέα αρχή, με νέο σύστημα φουλ στο γαλλικό κύπελλο

Οταν ένα σύστημα δεν δουλεύει, ψάχνεις τρόπο να το αλλάξεις. Ετσι και εγώ πάω με νέο σύστημα φουλ στο γαλλικό κύπελλο, με επιλογή σε σύστημα 4-5-6.

Ξεκινάω από το ματς της Γκρενόμπλ με τη Μονακό. Ολα τα παιχνίδια είναι νοκ άουτ για τη φάση των «32» του κυπέλλου Γαλλίας. Η Μονακό είναι σε καλή κατάσταση, έχει επτά συνεχόμενες νίκες, αλλά είναι φανερό ότι έχει επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα. Η Γκρενόμπλ νίκησε έπειτα από ένα ολόκληρο δίμηνο και νομίζω, ότι σήμερα αξίζει να την ποντάρει κάποιος για να κοντράρει τη Μονακό. 1Χ στη διπλή ευκαιρία.

Στο Μπορντό, η τοπική ομάδα υποδέχεται την Τουλούζ. Είναι αλήθεια, ότι υπάρχει μία κατηγορία διαφορά στις δύο ομάδες. Ωστόσο, η Μπορντό βρίσκεται σε πτωτική πορεία και έχασε 3-2 πριν από λίγες μέρες από την Μπρεστ. Μετρά τρεις διαδοχικές ήττες, την ώρα που η Τουλούζ προσπαθεί να δώσει τα πάντα για την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια και θέλει να το επιβεβαιώσει αυτό και μέσα από το Κύπελλο. Θα επιλέξω τη νίκη της.

Η Λανς είναι μία σκληρή ομάδα που δεν χάνει εύκολα και αντέχει στον ανταγωνισμό. Εχει βάλει πλέον ευρωπαϊκό στόχο και το Κύπελλο είναι μία διέξοδος που δεν θα την αφήσει να περάσει δίχως να την εκμεταλλευτεί. Η Ναντ 15 αγωνιστικές δεν έχει κερδίσει, νομίζω πως ούτε σήμερα θα μπορέσει να κάνει κάτι.

Η Οσέρ φιλοξενεί την Μαρσέιγ και μολονότι υπάρχει διαφορά κατηγορίας, εγώ θα επιλέξω τη νίκη των γηπεδούχων. Είναι μία ομάδα που θέλει να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία. Θέλει κινήσεις που θα της δείχνουν, ότι είναι έτοιμη για να ξανά πετύχει το στόχο της, την ώρα που η Μαρσέιγ έχει πάρα πολλά προβλήματα και ψάχνει να βρει προπονητή που θα αντικαταστήσει τον Βίλας Μπόας και ακόμα πάει με υπηρεσιακό τεχνικό. Τιμωρημένος ο Παγιέ, νομίζω πως η έκπληξη καιροφυλακτεί.

Στο Στρασβούργο, η τοπική ομάδα φιλοξενεί τη Μονπελιέ. Το Στρασβούργο είναι μία ομάδα που δύσκολα θα διασυρθεί, αλλά δύσκολα μπορεί και να νικήσει. Το κύπελλο δεν είναι στις άμεσες προτεραιότητες και πιστεύω θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές στην 11άδα. Η Μονπελιέ θέλει να προχωρήσει στο θεσμό, αλλά είναι μία ομάδα ασταθής και δύσκολα θα μπορέσει να καθαρίσει στο 90λεπτο. Επιλέγω την ισοπαλία.

Στο ματς της Αμιαν με τη Μετς, οι γηπεδούχοι έχουν αήττητο για επτά παιχνίδια. Είναι μία ομάδα που δύσκολα δέχεται γκολ και που ξέρει να κρατάει καλά στην άμυνα. Η Μετς δεν είναι δυνατή στην επίθεση, δύσκολα το ματς θα φύγει από την ισοπαλία.

Δελτίο
Γκρενόμπλ - Μονακό Κύπελλο Γαλλίας10/02/21 15:45 1Χ ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ 3.05 0-1
Μπορντό - Τουλούζ Κύπελλο Γαλλίας10/02/21 15:45 2 5.25 0-2
Ναντ - Λανς Κύπελλο Γαλλίας10/02/21 15:45 2 2.3 2-4
Οσέρ - Μαρσέιγ Κύπελλο Γαλλίας10/02/21 15:45 1 4 0-2
Στρασμπούργκ - Μονπελιέ Κύπελλο Γαλλίας10/02/21 15:45 Χ 3.3 0-2
Αμιάν - Μετς Κύπελλο Γαλλίας10/02/21 15:45 Χ 3.25 1-2
Απόδοση Δελτίου: 1,579.95
Ποντάρισμα: 100
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X