Πορτογαλία και Αγγλία θα μας δώσουν τη λύση

Πορτογαλία και Αγγλία θα μας δώσουν τη λύση

Πεντάδα για ταμείο από Πορτογαλία και Αγγλία

Ψάχνω τη χρυσή συνταγή και καταλήγω σε επιλογές από Πορτογαλία και Αγγλία. Μία πεντάδα σε σύστημα 4-5.

Ξεκινάω από την Πορτογαλία και το ματς της Πάκος Φερέιρα με την Πορτιμονένσε. Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες, καθώς η Πάκος ακόμα διεκδικεί την έξοδο στην Ευρώπη, ενώ η Πορτιμονένσε ψάχνει τρόπο για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Θα υπάρξει μεγάλη πίεση μεταξύ τους, ειδικά από τη στιγμή που η Πορτιμονένσε δείχνει σημάδια ανάκαμψης. Θα επιλέξω το Χ για αυτό το παιχνίδι, καθώς η Πάκος δεν με πείθει, ότι είναι στα καλύτερά της.

Την ισοπαλία θα βάλω και στο ματς της Ρίο Αβε με την Τοντέλα. Οι γηπεδούχοι ψάχνουν τρόπο για να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις, αλλά από την άλλη δεν έχουν την ποιότητα για να πάρουν τις νίκες που θα τους εξασφαλίσουν. Πηγαίνουν μέχρι την ισοπαλία, αν και δείχνουν σημάδια βελτίωσης, ενώ η Τοντέλα εκτός έδρας ειδικά, είναι από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας, έχοντας συγκεντρώσει μόλις ένα βαθμό στις οκτώ τελευταίες εξόδους της. Παίρνω την ισοπαλία.

Χ βλέπω και στο ματς της Μποαβίστα με τη Νασιονάλ Μαδέιρα. Οι γηπεδούχοι έχουν το κίνητρο, αλλά είναι μία κακή ομάδα που ψάχνει τουλάχιστον ένα βαθμό για να μπορέσει να βγει από τη ζώνη των μπαράζ παραμονής. Δεν με πείθει συνολικά, αλλά η Νασιονάλ είναι αδιάφορη και δεν είναι τυχαίο, ότι έχει μόλις τέσσερις νίκες στα τελευταία 17 παιχνίδια. Νομίζω πως η ισοπαλία δεν θα αφήσει κανέναν παραπονούμενο.

Στην πρώτη κατηγορία της Αγγλίας, επιλέγω το διπλό της Σάντερλαντ. Οι φιλοξενούμενοι πάνε στην έδρα της Σρούσμπερι θέλοντας να βγουν ξανά στον αφρό και να μπορέσουν να διεκδικήσουν μία θέση στα play-off ανόδου. Με νίκη σήμερα μπορούν να μπουν στην πρώτη εξάδα. Δν θα δυσκολευτούν πιστεύω απέναντι σε μία ομάδα που δεν έχει στόχους για φέτος και συνεχίζει μάλιστα χωρίς προπονητή, καθώς ταλαιπωρείται από τον κορονοϊό.

Διπλό θα επιλέξω και στο ματς της Φλίτγουντ Τάουν με την Ντονκάστερ. Η Ντονκάστερ πάει φουλ για την άνοδο, έχει πέντε διαδοχικές νίκες, ενώ στα δέκα τελευταία παιχνίδια της έχει χάσει μόνο μία φορά. Αν κερδίσει σήμερα έχει την ευκαιρία να πιάσει κορυφή και δεν νομίζω πως θα την αφήσει ανεκμετάλλευτη, κόντρα σε μία ομάδα που οριακά φτάνει τις ισοπαλίες.

Δελτίο
Πάκος Φερέιρα - Πορτιμονένσε Α' Πορτογαλίας09/02/21 17:00 Χ 3.1 0-0
Ρίο Αβε - Τοντέλα Α' Πορτογαλίας09/02/21 19:00 Χ 3.4 2–1
Μποαβίστα - Νασιονάλ Μαδέιρα Α' Πορτογαλίας09/02/21 21:00 Χ 3.15 0-1
Σριούσμπερι - Σάντερλαντ League One09/02/21 21:00 2 2.15 2-1
Φλίτγουντ Τάουν - Ντονκάστερ League One09/02/21 21:45 2 2.65 3-1
Απόδοση Δελτίου: 189.16
Ποντάρισμα: 100
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X