Αγγλική πεντάδα στο 120!

Αγγλική πεντάδα στο 120!

Στο νησί θα βρω τη λύση, αγγλική πεντάδα σε απόδοση 120

Πάω από δω, πάω από κει, στην Αγγλία θα καταλήξω. Αγωνιστική σήμερα στην πρώτη κατηγορία και έχω μία αγγλική πεντάδα με απόδοση 120, πάντα σε σύστημα 4-5.

Ξεκινώ από το ματς της Ακρινγκτον με την Πλίμουθ. Οι γηπεδούχοι παλεύουν για να μπουν στα play-off της ανόδου, η Πλίμουθ έχει σώσει τη χρονιά και δεν έχει φιλοδοξίες για κάτι περισσότερο. Τρίτο διαδοχικό εντός έδρας ματς για την Ακρινγκτον και θέλει τη νίκη, η Πλίμουθ έχει έξι ματς αήττητη, αλλά νομίζω πως σήμερα τελειώνει αυτή η ιστορία.

Στο ματς της Μπρίστολ Ρόβερς με την Οξφορντ, πρέπει να πάμε με το κίνητρο που υπάρχει στην πλευρά των γηπεδούχων. Βρίσκονται οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, έχουν εννέα ματς χωρίς νίκη, πρέπει να φτάσουν στο τρίποντο και η Οξφορντ φαντάζει ιδανική αντίπαλος, ειδικά τώρα που έχασε και το καλό μομέντουμ που είχε μέχρι τώρα.

Στο ματς της Νορθάμπτον με τη Γουίγκαν, μιλάμε για μία μάχη χωρίς αύριο, με δύο ομάδες που βουλιάζουν. Η Νορθάμπτον είναι ισόβαθμη στις τελευταίες στις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό, αλλά δείχνει σημάδια ανάκαμψης και θα την προτιμήσω απέναντι στη Γουίγκαν που δεν έχει πλέον δυνατότητα να γυρίσει το χαρτί, με μία από τις χειρότερες άμυνες της κατηγορίας, έχοντας δεχτεί 47 γκολ σε 25 παιχνίδια.

Η Χαλ που βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας υποδέχεται την πρωτοπόρο Λίνκολν Σίτι στο μεγάλο παιχνίδι, καθώς θα κριθούν πάρα πολλά για τις δύο θέσεις που οδηγούν απευθείας στην Championship, αλλά και για το τι θα γίνει από κει και πέρα. Η Χαλ έφαγε μεγάλο…πακέτο χάνοντας από την Μπέρτον, η Λίνκολν Σίτι επέστρεψε στις νίκες και δείχνει, ότι είναι στα καλά της. Θα πάω με την ισοπαλία, που πιστεύω ότι δεν θα αφήσει κανέναν παραπονούμενο στη διαδικασία.

Κλείνω την αγγλική πεντάδα μου με το διπλό της Μίλτον Κέινς Ντονς μέσα στην έδρα της Ρότσντεϊλ. Οι φιλοξενούμενη είναι μία ομάδα που ψάχνει τρόπο για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις. Είναι αήττητη στα δύο τελευταία ματς και σίγουρα σε καλύτερη κατάσταση από τους γηπεδούχους, που έκαναν μόνο ένα διπλό φωτοβολίδα και στα οκτώ τελευταία παιχνίδια δεν έχουν άλλη νίκη.

Δελτίο
Ακρινγκτον Στάνλεϊ - Πλίμουθ League One09/02/21 17:30 1 2.25 0-1
Μπρίστολ Ρόβερς - Οξφορντ Γιουνάιτεντ League One09/02/21 21:00 1 3.75 0-2
Νορθάμπτον - Γουίγκαν League One09/02/21 21:00 1 2.3 0-1
Χαλ Σίτι - Λίνκολν Σίτι League One09/02/21 21:00 Χ 3.2 0-0
Ρότσντεϊλ - Μίλτον Κέινς Ντονς League One09/02/21 21:00 2 1.9 1-4
Απόδοση Δελτίου: 117.99
Ποντάρισμα: 100
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X