Τετράδα με χαμηλές Αγγλίας και Τσουλού

Τετράδα με χαμηλές Αγγλίας και Τσουλού

Τέσσερα ματς με Αγγλία και Champions League

Καλησπέρα, καλησπέρα

Στο σημερινό καρέ ασχολούμαστε με τρια ματς από χαμηλές Αγγλίας και το Μπάγερν – Λάτσιο.

Πρώτο ματς το Μπάρνσλεϊ – Μπόλτον.

  • H Μπάρνσλεϊ έχει τρέξει ένα τρομερό σερί 18 αγώνων με μια μόνο ήττα και κυνηγάει τον προβιβασμό στην Championship. Έχει το πλεονέκτημα πως έχει παίξει ένα λιγότερο παιχνίδι από τους ανταγωνιστές του και δείχνει έτοιμη για την άνοδο. Στο ίδιο φεγγάρι βρίσκεται και η Μπόλτον που βρίσκεται μια θέση πάνω από την σημερινή αντίπαλο της. Γενικά μιλάμε για δύο ομάδες που σκοράρουν αρκετά, οπότε θα πάμε με το Over 2.5 σε απόδοση 1,82 στην Betshop.

Δεύτερο παιχνίδι το Τσέλτεναμ – Τσάρλτον.

  • Η Τσέλτεναμ βρίσκεται σε κακό φεγγάρι αυτή την περιόδο και έκανε άλλη μια κακή εμφάνιση με την Μπέρτον που έφερε 0-0. Βρίσκεται στο -4 από την παραμονή της στην League One. Έχει ακόμα κάποια έξτρα παιχνίδι να δώσει οπότε συνεχίζει να ελπίζει. Αντιμετωπίζει όμως πρόβλημα στο σκοράρισμα. Η Τσάρλτον βρίσκεται σε λίγο καλύτερη μοίρα, έχει ένα μαξιλαράκι ασφαλείας και έρχεται με καλή ψυχολογία στο σημερινό παιχνίδι. Το πρόβλημα των δύο ομάδων να σκοράρουν μας ωθεί στο Under 2.5 σε απόδοση 1,83 στην Betshop.

Τρίτος αγώνας το Μπράντφορντ – Ντονκάστερ.

  • Αρκετά άτυχη η Μπράντφορντ καθώς έχει δύο συνεχόμενες αναβολές σε πολύ κακό σημείο, καθώς προερχόταν από 3 συνεχόμενες νίκες. Έχει καλές πιθανότητες να μπει στο πρώτη δεκάδα αν καταφέρει να πάρει τα παιχνίδια που της λείπουν. Η Ντόνκαστερ είναι πιο χαμηλά στην βαθμολογία, όμως δεν δείχνει να κινδυνεύει καθώς είναι στο +12 από την ζώνη του υποβιβασμού. Η φόρμα της Μπράντφορντ όμως μας κάνει να εμπιστευτούμε τον 1 στο 1,88 της Betshop.

Tελευταίο ματς το Μπάγερν Μονάχου – Λάτσιο.

  • Σε κακό φεγγάρι οι Βαυαροί, εκτός από την μειωνέκτημα του 1-0 από την Λάτσιο, βλέπει το πρωτάθλημα να απομακρύνεται καθώς βρίσκεται στο -10 από την Λεβερκούζεν, με τον Τούχελ να δέχεται σκληρή κριτική. Η Λάτσιο συνεχίζει τα σκαμπανεβάσματα σε Ιταλία και Ευρώπη. Στην 9η θέση στο πρωτάθλημα 7 βαθμούς μακρία από ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Παρόλα αυτά, η ποιότητα της Μπάγερν είναι αδιαμφισβήτητη, οπότε πάμε με την πρόκριση της Μπάγερν στην κανονική διάρκεια σε απόδοση 1,77 της Betshop.

Τετράδα με χαμηλές Αγγλίας και Τσουλού

Δελτίο
Μπάρνσλεϊ - Μπόλτον Γ΄ Αγγλίας05/03/24 21:45 Over 2.5 1.85 2-2
Τσέλτεναμ - Τσάρλτον Γ΄ Αγγλίας05/03/24 21:45 Under 2.5 1.84 1-3
Μπράντφορντ Σίτι - Ντονκάστερ Δ' Αγγλίας05/03/24 21:45 1 1.88 1-1
Μπάγερν - Λάτσιο Champions League05/03/24 22:00 Πρόκριση Μπάγερν στην κανονική διάρκεια 1.77
Απόδοση Δελτίου: 11.33
Ποντάρισμα: 500.000
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X