Χ στο ιταλικό ντέρμπι

Ισοπαλία στο Κροατία-Σκωτία στα... μισά

Ισοπαλία στο Κροατία-Σκωτία στα... μισά απόψε για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του EURO 2021

Ισοπαλία στο Κροατία-Σκωτία στα… μισά απόψε για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του EURO 2021.

Eίναι δύσκολο ματς απόψε στην Κοπεγχάγη.

Τις περιμένουμε επιφυλακτικές στο πρώτο 45λεπτο για να «διαβάσουν» περισσότερο το αντίπαλο παιχνίδι. Ισοπαλία στο ημίχρονο στο 2.20 απόδοση.

Τι πρέπει να γνωρίζουμε…

Η Κροατία προκρίνεται στους «16» ως 2η αν κερδίσει, χάσει η Τσεχία και καλύψει τη μεταξύ τους διαφορά τερμάτων (-3), αλλιώς θα είναι 3η με 4 βαθμούς και πάλι περνάει. Αν χάσει τίθεται εκτός, ενώ αν έρθει ισόπαλη θα είναι μεν 3η, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία με τη Σκωτία λόγω καλύτερης επίθεσης, αλλά με μόλις 2 βαθμούς, οπότε θα είναι αδύνατο να βρεθεί στις 4 καλύτερες (τρίτες) των 6 ομίλων.

Η Σκωτία θυμίζουμε πως δεν είχε σκοράρει ούτε στην πρεμιέρα (0-2 από Τσεχία) και πλέον υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα για την πρόκριση. Θέλει νίκη, για να είναι σίγουρα 3η (με 4 βαθμούς και στους «16»), ενώ τερματίζει 2η αν παράλληλα χάσει η Αγγλία (από την Τσεχία) και η Σκωτία καλύψει τη μεταξύ τους διαφορά τερμάτων (είναι στο -3 από την Αγγλία). Σε περίπτωση ισοπαλίας μένει 4η (χειρότερη επίθεση από Κροατία), ίδια κατάληξη αν ηττηθεί. Πάντως, είναι κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ στο παρελθόν, δηλαδή να προκριθεί από τον πρώτο γύρο τελικής φάσης μεγάλης διοργάνωσης.

Δελτίο
Κροατία - Σκωτία EURO 202122/06/21 22:00 Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ 2.20 1-1
Απόδοση Δελτίου: 2.20
Ποντάρισμα: 250
Αποτέλεσμα: Κερδισμένο
TIPSTERS
X