Νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα

Στοίχημα: Τα καλύτερα σημεία στο κουπόνι

Τα Χριστούγεννα έφτασαν και τι καλύτερο από γεμάτες τσέπες, ειδικά όταν αυτό θα προκύψει από τα παιχνίδια στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.

Στο Betone έχουμε επιλέξει εδώ και μερικούς μήνες να κινούμαστε στοχευμένα όσον αφορά το κουπόνι του στοιχήματος. Αναλύσεις και τελευταία νέα στις μεγαλύτερες διοργανώσεις ποδοσφαίρου, από τις οποίες προκύπτουν καθημερινά πονταρίσματα στο στοίχημα.

Το Σημείο της Ημέρας

Ανέκαθεν η επιλογή ενός και μόνο σημείου ήταν η πιο σοφή επιλογή για το στοίχημα. Όταν μάλιστα μπεις στη διαδικασία να παίξεις με αυτό τον τρόπο είναι και η πιο δύσκολη αφού πρέπει από ολόκληρο το κουπόνι να επιλέξεις ένα και μόνο ματς.

Στο Betone, στην κεντρική σελίδα υπάρχουν έξι buttons τα οποία παραπέπμπουν σε ένα προγνωστικό σε κάθε μια κατηγορία. Μια από αυτές είναι και το σημείο της ημέρας. Η πιο δυνατή επιλογή, έτσι όπως προκύπτει από τους συντάκτες μας.

Προγνωστικό Over

Κατά 70% οι παίκτες του στοιχήματος επιλέγουν να κυνηγούν τα πολλά γκολ. Είναι πολύ πιο δημοφιλές στοίχημα το Over σε σύγκριση με το Under και θα δείτε ότι τα ποσοστά επαλήθευσης στα προγνωστικά του Betone είναι εξαιρετικά στη συγκεκριμένη κατηγορία. Σήμερα μάλιστα η επιλογή προκύπτει από το ντέρμπι της ημέρας στην Premier League.

Προγνωστικό Goal/Goal

Εδώ πάμε σε λίγο μια πιο δύσκολη κατηγορία. Υπάρχουν βέβαια οι χαμηλές αποδόσεις όμως όπως θα διαπιστώσατε όλους αυτούς τους μήνες στο Betone, δεν κυνηγάμε μόνο τιμές κάτω του 1.50 και 1.60. Τρανό παράδειγμα το 1.93 που επαλήθευσαν Κηφισιά και ΠΑΣ Γιάννινα πριν από μερικές ημέρες. Και σε αυτή την κατηγορία, το Goal/Goal είναι πιο δημοφιλές σε σύγκριση με το No Goal για τους περισσότερους παίκτες του στοιχήματος.

Προγνωστικό Bet Builder

Εδώ πάμε στα πιο δύσκολα. Είναι η νέα τάση, η νέα μόδα. Οι νόμιμες στοιχηματικές στο δίνουν τη δυνατότητα να χτίσεις εσύ ένα στοίχημα, όπως ακριβώς το θέλεις. Βάζοντας επιλογές από τον ίδιο αγώνα, να εκτοξεύσεις την απόδοσή σου. Δεν πρόκειται για κάτι εύκολο και καλό θα ήταν να μην συμπεριλαμβάνεται ποτέ περισσότερα από τρία στοιχήματα σε κάθε σας δελτίο. Το Bet Builder δημιούργηθηκε άλλωστε ως έξτρα λύση και όχι ως παγίδα για να σας ρίξει στον κουβά.

Προγνωστικό Combo Bet

Εδώ πάμε στην πιο απλή μορφή του χτισίματος ενός στοιχήματος. Σημείο και γκολ ουσιαστικά. Τείνει να γίνει ακόμη και η πρώτη επιλογή των παικτών στο κουπόνι. Βοηθάει στο να αυξηθεί η απόδοση σε ένα φαβορί χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι όλα τα φαβορί περνάνε και μάλιστα με ποντάρισμα στα γκολ.

Στοίχημα σήμερα

Πριν αποφασίσεις να ρίξεις το δελτίο σου, μπορείς να διαβάζεις τα τελευταία νέα και τις αναλύσεις στις μεγαλύτερες διοργανώσεις και φυσικά να βλέπεις τα πονταρίσματα της συντακτικής ομάδας του Betone ανά κατηγορία. Το στοίχημα στην πιο απλή μορφή του.

TIPSTERS
X