Νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα

Στοίχημα: Κουπόνι με συνεχόμενα παιχνίδια

Η αγωνιστική δράση στα προκριματικά του EURO 2024 ολοκληρώθηκε για τον μήνα Σεπτέμβριο και πλέον το κουπόνι του στοιχήματος επιστρέφει στην κανονική ροή.

Δωρεάν Προγνωστικά Στοιχήματος

Από το απόγευμα της Παρασκευής και για σχεδόν ένα μήνα – μέχρι δηλαδή την επόμενη διακοπή για τα προκριματικά – η δράση είναι νον στοπ. Αυτό σημαίνει πως το κουπόνι του στοιχήματος θα προσφέρει καθημερινά ευκαιρίες για ποντάρισμα τόσο στα εθνικά πρωταθλήματα όσο και στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις.

Οι πρώτες αγωνιστικές σε Τσάμπιονς Λιγκ, Γιουρόπα Λιγκ και Κόνφερενς Λιγκ θα έρθουν την ερχόμενη εβδομάδα ενώ θα έχουν προηγηθεί οι αγωνιστικές σε όλα τα πρωταθλήματα που πρωταγωνιστούν στο στοιχηματικό κουπόνι.

Προγνωστικά Betone

Ο νέος τρόπος λειτουργίας του Betone είναι εδώ και αρκετές ημέρες στον αέρα. Στόχος μας είναι να έχετε όσο πιο σύντομα και περιεκτικά γίνεται, τις στοιχηματικές εκτιμήσεις μιας ημέρας. Στα αντίστοιχα κουτιά που έχουν διαμορφωθεί στην πρώτη σελίδα, μπορείτε να βρίσκετε καθημερινά τις επιλογές στις βασικές κατηγορίες, με ναυαρχίδα όλων φυσικά το βασικό σημείο της ημέρας.

Οι αναλύσεις στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αλλά και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα υπάρχουν καθημερινά από τους συντάκτες του Betone για να σας μεταφέρουν τα τελευταία αγωνιστικά-στοιχηματικά νέα.

Οι προσφορές των στοιχηματικών εταιριών θα σας βοηθούν να ενημερώνεστε για ό,τι τρέχει στις εταιρίες που έχετε κάνει εγγραφή ενώ όσοι δεν έχετε ακόμη λογαριασμό, τότε μια βόλτα στην αξιολόγηση θα σας βοηθήσει για το πιο σημαντικό βήμα στο online στοίχημα.

TIPSTERS
X