Προγνωστικά Premier League (3/2)

Προγνωστικά Premier League (3/2)

Με πέντε ματς ανοίγει η αυλαία στην Premier League και τα προγνωστικά μας θα επικεντρωθούν σε Μπράιτον και Νιούκαστλ

Φουλ δράση και στην Premier League με την αυλαία να ανοίγει με πέντε ματς, ωστόσο εμείς στα προγνωστικά μας θα επικεντρωθούμε σε δύο ματς.

Στα προγνωστικά μας στην Premier League, λοιπόν, θα ασχοληθούμ με τα ζευγάρια Νιούκαστλ – Λούτον και Μπράιτον – Κρίσταλ Πάλας.

Προγνωστικά Premier League

  • Δεν έχει τρίποντο στις τελευταίες πέντε συναντήσεις της με την Μπράιτον η Κρίσταλ Πάλας (0-4-1)
  • Η ήττα με 1-0 από τη Λούτον στον πρώτο γύρο ήταν η μόνη απέναντι σε ομάδα που ανέβηκε στην Premier League για τη Νιουκάστλ εδώ και 17 παιχνίδια (9-7-1).

Όπως προαναφέραμε η Premier League περιλαμβάνει 5 ματς στο πρόγραμμα της και θα ξεκινήσουμε με τα γκολ στο Μπράιτον – Κρίσταλ Πάλας.

Θα πάμε με το G/G στο ζευγάρι βασιζόμενη και στη μέτρια προϊστορία των «γλάρων» κόντρα στους Λονδρέζους. Μόνο μία νίκη έχει στα τελευταία εννέα παιχνίδια της απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας η Μπράιτον για την Premier League. Ήταν το περσινό 1-0, όταν απολύθηκε ο Πατρίκ Βιεϊρά.

Τόσο η Μπράιτον όσο και η Κρίσταλ Πάλας εμφανίζουν αμυντικές αδυναμίες. Ενώ στην επίθεση αμφότερες είναι ικανές και μπορούν να βρουν γκολ. Η επιλογή πληρώνει στο 1.77 στην Betshop και θα την πικάρουμε.

Brighton & Hove Albion v Crystal Palace preview: Team news, head-to-head and stats - BBC Sport

Όσο για το έτερο ματς με το οποίο θα ασχοληθούμε, θα είναι αυτό της Νιούκαστλ με τη Λούτον. Κατ’ αρχήν να σημειώσουμε κάτι άκρως ενδιαφέρον. Στα τελευταία έξι παιχνίδια της η Νιουκάστλ έχει πέντε Over, ενώ η φιλοξενούμενη έχει τρία σερί Over.

Πού καταλήγουμε; Θα πάμε λίγο περίεργα… Μας αρέσει το 1.85 στη Novibet στα 3-5 γκολ στο ζευγάρι και αυτή θα είναι η επιλογή μας.

Αναμφισβήτητα όποιος θέλει να πάει πιο ασφαλής μπορεί να κινηθεί με το Over 2,5 στην ίδια εταιρεία σε αποδόσεις λίγο περισσότερο από το 1.55. Ενώ για να τα λέμε όλα το 1.78 στο G/G δεν μας αρέσει καθόλου… Γιατί δεν ξέρουμε με τι προσανατολισμό θα παραταχθεί στο ματς η Λούτον.

Luton Town vs Newcastle United LIVE: Premier League result, final score and  reaction | The Independent

Με απλά λόγια δεν γνωρίζουμε αν θα παίξει αμυντικά και αρκετά παθητικά ή αν θα κοιτάξει να βρει κάπου μπόσικη… τη Νιούκαστλ και να την χτυπήσει στην κόντρα για να βρει γκολ.

TIPSTERS
X