Προγνωστικά Ιταλίας (20/1)

Προγνωστικά Ιταλίας (20/1)

Η Ρόμα με νέο προπονητή και το φαινομενικά εύκολο έργο της Μίλαν

Ρόμα – Βερόνα 19:00

Η Ρόμα απομάκρυνε τον Μουρίνιο και θα έρθει στην συγκεκριμένη αναμέτρηση με νέο προπονητή τον Ντε Ρόσι. Η ήττα από την Μίλαν με 3-1 ήταν η σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι και έτσι στην πρωτεύουσα αποφάσισαν να αντικαταστήσουν τον Πορτογάλο με τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι. Παρόλα αυτά τα προβλήματα της Ρόμα παραμένουν τα ίδια. Πολλές οι και σημαντικές οι απουσίες της είτε λόγω τιμωρίας, είτε λόγω εθνικών είτε τραυματισμών. Η Βερόνα έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία μετά το 2-1 επί της Έμπολι, όμως έχασε τον καλύτερο της παίκτης, τον Ενγκόνζ στην Νάπολι.

Προγνωστικά στοιχήματος: Θα πάμε με την έδρα και ο ερχομός του νέου προπονητή θα δώσει μια παραπάνω ώθηση σε αυτό το πρώτο παιχνίδι.

Ουντινέζε – Μίλαν 21:45

Βελτιωμένη η εικόνα της Ουντινέζε, τις τελευταίες αγωνιστικές. Απέσπασε ισοπαλία από την Φιορεντίνα με 2-2 και γενικά δείχνει να επανέρχεται. Η Μίλαν από την πλευρά της αντιμετωπίζει αρκετές δυσκολίες την φετινή χρονιά, παρόλα αυτά καταφέρνει να παίρνει αποτελέσματα και να είναι μόνη 3η στην βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Προγνωστικά στοιχήματος: Πάμε με το διπλό. Η Μίλαν θα εμφανίσει το κυνικό της πρόσωπο και εύκολα ή δύσκολα θα πάρει την νίκη.

TIPSTERS
X