Προγνωστικά Ιταλίας (16/02)

Προγνωστικά Ιταλίας (16/02)

Με δύο παιχνίδια ανοίγει η αυλαία της 25ης αγωνιστικής της Serie A

Προγνωστικά Ιταλίας (16/02)

Η 25η αγωνιστική της Serie A ξεκινάει με την Ιντερ να θέλει να κάνει άλλο ένα βήμα για την κατάκτηση του Scudetto.

Τορίνο – Λέτσε 20:00

Η Τορίνο έχασε μια χρυσή ευκαιρία την προηγούμενη αγωνιστική για να πλησιάσει τις ευρωπαϊκές θέσεις, καθώς έφερε 1-1 με την Σασουόλο. Ισως να φταίνε οι απουσίες που έχει, καθώς της λείπουν σημαντικοί παίκτες από την 11άδα λόγω τραυματισμών. Η Λέτσε ήταν πολύ κακή κόντρα στην Μπολόνια και ηττήθηκε με 4-0. Γενικά δεν δείχνει να είναι η ίδια ομάδα με αυτή που βλέπαμε στην αρχή της σεζόν, όμως δύσκολα θα κινδυνέψει. Το καλό για την ίδια είναι πως πλέον είναι πλήρης καθώς δεν έχει καμία απουσία.

Προγνωστικά στοιχήματος: Η Τορίνο θα πάρει την νίκη, καθώς θα θελήσει να βγάλει μια αντίδραση για το ατυχές αποτέλεσμα της προηγούμενης εβδομάδας.

 

Ιντερ – Σαλερνιτάνα 22:00

Η Ιντερ βάζει πλώρη για άλλο ένα Scudetto έχοντας κάνει το 6/6 με εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα. Πλέον τα πράγματα γίνονται λίγο πιο εύκολα και δεν υπάρχει ομάδα που να δείχνει ικανή να την σταματήσει. Η Σαλερνιτάνα από την άλλη είναι σε αντίθετη μοίρα καθώς είναι τελευταία και μοιάζει καταδικασμένη να πέσει στην Serie B. Απέχει 7 βαθμούς από τον 17ο και δεν μοιάζει να έχει τις δυνάμεις για να επιστρέψει.

Προγνωστικά στοιχήματος: Άσσος. Ευκολο βράδυ για την Ιντερ που πιθανώς να κάνει και ένα ροτέισιον για το παιχνίδι στο Champions League που έρχεται.

TIPSTERS
X