Προγνωστικά Ισπανίας (20/1)

Προγνωστικά Ισπανίας (20/1)

Η μαγική Μπιλμπάο και η απογοήτευση της Βιγιαρέαλ

Βαγιεκάνο – Λας Πάλμας 15:00

Η Βαγιεκάνο προέρχεται από αποκλεισμό στο Κύπελλο, 3-1 από την Χιρόνα και στο πρωτάθλημα βρίσκεται σε μια πολύ ασφαλή θέση αυτή την στιγμή. Ούτε κινδυνεύει με υποβιβασμό και το τρένο της Ευρώπης φαίνεται πως έχει αποχωρήσει για την ίδια. Από την άλλη, η Λας Πάλμας φέτος πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά και μετά το 3-0 επί της Βιγιαρεάλ βρίσκεται λίγους βαθμούς μακριά από τις θέσεις της Ευρώπης.

Προγνωστικά στοιχήματος: Η ισοπαλία μοιάζει αρκετά πιθανή, η Βαγιεκάνο παίζει δίχως άγχος καθώς δεν έχει να χάσει τίποτα

Βιγιαρεάλ – Μαγιόρκα 17:15

Σε πολύ κακό φεγγάρι τα «κίτρινα υποβρύχια», τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε και βρίσκεται οριακά πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Προέρχεται από ήττα 3-0 με κάτω τα χέρια από την Λας Πάλμας και δείχνει να μην έχει ψυχικά αποθέματα για να ανατρέψει την κατάσταση. Η Μαγιόρκα είναι ακριβώς στην ίδια θέση βαθμολογικά, έχει όμως την παρηγοριά του κυπέλλου στο οποίο πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά. Το απουσιολόγιο είναι γεμάτο και για τις δύο ομάδες.

Προγνωστικά στοιχήματος: Οριακή νίκη της Βιγιαρεάλ, λόγω ατομικής ποιότητας στο ρόστερ.

Βαλένθια – Ατλέτικο Μπιλμπάο 19:30

Η Βαλένθια κυνηγάει μια θέση στην Ευρώπη και φέτος είναι σίγουρα υπολογίσιμος αντίπαλος. Με το κύπελλο πλέον να είναι εκτός εικόνας για την ίδια, όλη της η προσοχή στρέφεται στο να εξασφαλίσει μια θέση στην Ευρώπη. Από την άλλη η Μπιλμπάο πραγματοποιεί μαγική χρονιά. Βρίσκεται στην 3η θέση και ονειρεύεται έξοδο στο UEFA Champions League. Έχει πάρει και την πρόκριση στο κύπελλο οπότε έχει την ψυχολογία με το μέρος της. Σχετικά πλήρης και οι δύο ομάδες.

Προγνωστικά στοιχήματος: Η νίκη της Βαλένθια ίσως είναι έκπληξη, όμως το κίνητρο για την ίδια είναι μεγάλο.

Θέλτα – Σοσιεδάδ 22:00

Η Θέλτα είναι απογοητευτική φέτος στο πρωτάθλημα και βρίσκεται μόλις 2 βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, πήρε όμως την πρόκριση στο Κύπελλο, 3-1 επί της Βαλένθια. Η Σοσιεδάδ από την πλευρά της είναι αρκετά σταθερή όλη την χρονιά και δύσκολα θα χάσει το εισιτηριο για την Ευρώπη. Το απουσιολόγιο είναι γεμάτο και στις δύο πλευρές ειδικά στην Σοσιεδάδ όμως.

Προγνωστικά στοιχήματος: Ανώτερη ομάδα η Σοσιεδάδ, που με τον έναν η τον άλλον τρόπο παίρνει αυτό που θέλει. Άσσος.

TIPSTERS
X