Προγνωστικά  Ισπανίας (2/1)

Προγνωστικά Ισπανίας (2/1)

Τοπικά ντέρμπι περιλαμβάνει η πρώτη αγωνιστική του νέου έτους στο πρωτάθλημα Ισπανίας

Χετάφε – Ράγιο Βαγιεκάνο   18:00

Σε φόρμα η Χετάφε βλέπει ακόμη και Ευρώπη.
Στα τελευταία 5 ματς η Χετάφε έχει 3 νίκες, 1 ματς έληξε ισόπαλο και 1 ήττα.
Όσον αφορά τις δύο ομάδες να σκοράρουν στους τελευταίους 5 αγώνες η Χετάφε έχει 2 αγώνες με  goal και 3 αγώνες με no goal.
Στην αγορά Over Under 2,5, η Χετάφε στα τελευταία 5 ματς είχε over 2,5 γκολ σε 3 αγώνες και under 2,5 γκολ σε 2 αγώνες.
Η Χετάφε σημείωσε 9 γκολ στα τελευταία 5 ματς και δέχθηκε 6 γκολ. Στα τελευταία 5 ματς η Ράγιο Βαγιεκάνο έχει 1 νίκη, 1 έληξε ισόπαλο και έχει χάσει 3 αγώνες.
Όσον αφορά τις δύο ομάδες να σκοράρουν στους τελευταίους 5 αγώνες η Ράγιο Βαγιεκάνο δεν έχει αγώνες με goal.
Στην αγορά Over Under 2,5 η Ράγιο Βαγιεκάνο στα τελευταία 5 ματς είχε over 2,5 γκολ  μόνο σε 1 αγώνα.
Προγνωστικό στοιχήματος: οριακή νίκη για τη Χετάφε.

Σοσιεδάδ – Αλαβές   20:15

Μίνι ντέρμπι στη χώρα των Βάσκων.
Η Ρεάλ Σοσιεδάδ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 6η θέση με 31 βαθμούς στον πίνακα της La Liga. Η Αλαβές βρίσκεται μόλις δύο θέσεις πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και έχασε με 3-0 από τη Χιρόνα στον τελευταίο εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος. Στα τέσσερα από τα έξι τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της Αλαβές σημειώθηκαν περισσότερα από 2,5 γκολ. Σε τέσσερα από τα επτά τελευταία εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος της Ρεάλ Σοσιεδάδ, σημειώθηκαν τουλάχιστον 3 γκολ. Σε δυο από τις τρεις προηγούμενες συναντήσεις μεταξύ τους Σοσιεδάδ και Αλαβές στο «Ανοέτα» έχουν σημειώθεί περισσότερα από 2,5 γκολ
Προγνωστικό στοιχήματος: Η Ρεάλ Σοσιεδάδ δεν έχει χάσει κανέναν από τους τελευταίους έξι αγώνες της, η Αλαβές έχασε τους τελευταίους τρεις αγώνες της. Νίκη για τη Ρεάλ Σοσιεδάδ λογικά.

Βαλένθια – Βιγιαρεάλ      22:00

Κλασικό ντέρμπι στην περιοχή του Λεβάντε.
Η Βιγιαρεάλ έχει χάσει στις τέσσερις από τις πέντε τελευταίες επισκέψεις της στη Βαλένθια
Οι φιλοξενούμενοι δέχονται κατά μέσο όρο 1,94 γκολ ανά αγώνα αυτή τη σεζόν
Οι γηπεδούχοι έχουν κρατήσει πέντε ανέπαφη εστία σε οκτώ εντός έδρας παιχνίδια. Εκ πρώτης όψεως, υπάρχουν λίγα πράγματα μεταξύ αυτών των δύο πλευρών για τη σύγκρουση της Τρίτης το βράδυ. Ωστόσο, η Βιγιαρεάλ έχει αρνητικό ρεκόρ απέναντι στο top 10 με οκτώ ήττες από εννέα αναμετρήσεις. Η άμυνά τους έχει ξεκάθαρα κενά, καθώς οι φιλοξενούμενοι δέχονται 1,94 γκολ ανά παιχνίδι πριν από αυτό το ματς.
Η Βαλένθια είναι μια πολύ διαφορετική ομάδα, με τις επιτυχίες της χτισμένες σε γερά θεμέλια. Έχουν δεχθεί μόνο τέσσερα γκολ στα οκτώ εντός έδρας παιχνίδια τους φέτος. Διατήρησαν σε πέντε ματς καθαρή εστία  στο δικό τους γήπεδο, κερδίζοντας τέσσερα από αυτά τα ματς. Είναι πιθανό να επικεντρωθούν στην άμυνα τους πριν εκμεταλλευτούν τα αμυντικά ζητήματα της Βιγιαρεάλ.
Οι γηπεδούχοι έχουν σκοράρει το 63% των τερμάτων τους μετά το ημίχρονο, επομένως η ισοπαλία στην ανάπαυλα πριν από τη νίκη της Βαλένθια είναι κάτι που πρέπει να ληφθεί υπόψη. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι φαίνονται άξιοι υποστήριξης για να πάρουν οριακά τους τρεισ βαθμούς, ειδικά έχοντας κερδίσει τέσσερις από τις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις με τη Βιγιαρεάλ σε αυτό το γήπεδο.
Προγνωστικό στοιχήματος: Ασος με under στο «Μεστάγια».

TIPSTERS
X