Εντουάρ, Σουμαρέ και Καμπάκ υπογράφουν στη Λέστερ

Προγνωστικά Δανίας

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Δανίας με την Σίλκεμποργκ να υποδέχεται την Μπρόντμπι σε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Σίλκεμποργκ – Μπρόντμπι Προγνωστικά

Η περσινή σεζόν ήταν εφιαλτική για την Σίλκεμποργκ, η οποία δεν μπόρεσε να χτίσει πάνω σε ό,τι είχε καταφέρει μια σεζόν πριν. Τερμάτισε στην 9η θέση και φυσικά δεν κατάφερε να πάρει για δεύτερη στη σειρά σεζόν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.  Συνεχίζει πάντως με τον ίδιο προπονητή στον πάγκο και αυτό είναι από μόνο ένα θετικό στοιχείο παρά το γεγονός ότι μεταγραφικά δεν ενισχύθηκε ιδιαίτερα.

Η Μπρόντμπι από την πλευρά της μπορεί να μπήκε από σπόντα στα πλέι-οφ ωστόσο η παρουσία της εκεί ήταν μάλλον τυπική. Δεν μπόρεσε ούτε κατά διάνοια να διεκδικήσει ευρωπαϊκό εισιτήριο και πλέον κοιτάζει μπροστά ελπίζοντας σε μια καλύτερη σεζόν. Δύσκολα πάντως θα πετύχει φέτος το κάτι παραπάνω, έχοντας χάσει και δύο σημαντικούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι πήραν μεταγραφή για τα αγγλικά γήπεδα.

Στοιχηματική εκτίμηση: Περιμένουμε ματς με γκολ αν και πρεμιέρα αφού η Σίλκεμποργκ θα διατηρήσει τον ίδιο τρόπο παιχνιδιού σε σχέση με πέρυσι.

TIPSTERS
X