Προγνωστικά Bundesliga (4/2)

Προγνωστικά Bundesliga (4/2)

Με δύο ματς ολοκληρώνεται απόψε η αγωνιστική στην Bundesliga και εμείς θα ασχοληθούμε με το Βόλφσμπουργκ - Χόφενχαϊμ

Η δράση στην Bundesliga συνεχίζεται απόψε με δύο ματς και εμείς θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση της Βόλφσμπουργκ με τη Χόφενχαϊμ.

Προγνωστικά Bundesliga

Δύο ματς απόψε στη Bundesliga. Στις 16:30 η Βόλφσμπουργκ υποδέχεται τη Χόφενχαϊμ και δύο ώρες αργότερα η Λειψία φιλοξενεέι την Ουνιόν Βερολίνου και εμείς θα ασχοληθούμε στα προγνωστικά μας με το πρώτο ματς.

Θα πάμε με combo bet και όχι με τελικό σημείο. Κοιτάμε προς το G/G και Over 2,5, ενώ μας αρέσει και το Over 3,5 για μεγαλύτερο ρίσκο.

Η Χόφενχαϊμ έχει σκοράρει στα τελευταία 14 παιχνίδια τους, ανεξαρτήτως έδρας. Τα 13/14 ήταν G/G (11 σερί), τα 12/14 Over 2.5 (8 σερί). Η Βόλφσμπουργκ μετράει εσχάτως 6-4-1 υποδεχόμενη τη Χόφενχαϊμ στην πρώτη κατηγορία (9/11 Over 2.5) και συνολικά 8-5-2 όταν την υποδέχεται (13/15 Over 2.5). Έχουν 8 σερί G/G στο Βόλφσμπουργκ.

Επί των αγωνιστικών και δη στη Βόλφσμπουργκ, νέα απώλεια ο χρήσιμος αλλά σπάνια βασικός ακραίος μεσοεπιθετικός Τιάγκο Τομάς (17/1). Μικρό ερωτηματικό για τον βασικό κεντρικό αμυντικό Λακρουά (16/1). Υπέρ του οι πιθανότητες.

Εδώ και μεγάλο διάστημα απουσιάζουν ο συχνά βασικός ακραίος μεσοεπιθετικός Βίμερ (6/0) και ο λογιζόμενος ως βασικός επιθετικός Λ. Νμεσά (0/0). Είναι διαθέσιμοι μετά από απουσία ενός παιχνιδιού ο βασικός αμυντικός χαφ Άρνολντ (15/1) και ο συχνά βασικός χαφ Γκέραρντ (14/1). Υπέρ τους οι πιθανότητες.

Από την άλλη στη Χόφενχαϊμ, νέα απώλεια ο τιμωρημένος, ενίοτε βασικός, κεντρικός αμυντικός ή αμυντικός χαφ Γκρίλιτς (16/1).
Δεύτερο παιχνίδι στη σειρά χάνει ο συχνά βασικός επιθετικός χαφ Μπέκερ (14/0), εδώ και μεγάλο διάστημα απουσιάζουν ο αναπληρωματικός επιθετικός Μπερίσα (6/0) και ο αναπληρωματικός αριστερός μπακ Γιόν (0/0). Εξέτισε ποινή μίας αγωνιστικής ο βασικός κεντρικός αμυντικός Καμπάκ (14/2). Εναντίον του οι πιθανότητες.

Ίσως μπει στην αποστολή μετά από μεγάλο διάστημα απουσίας ο χαφ Γκάιγκερ (0/0). Υπέρ του οι πιθανότητες.

TIPSTERS
X