Προγνωστικά Bundesliga (13/1)

Προγνωστικά Bundesliga (13/1)

Φουλ δράση στην Bundesliga με τρία δυνατά προγνωστικά

Καλημέρα, καλημέρα…

Φουλ δράση στην Bundesliga με τρία δυνατά προγνωστικά.

Η πρώτη μας επιλογή θα είναι από το ζευγάρι της Λειψίας με την Άιντραχτ. Θα πάμε με τον 1. Η Λειψία μετράει 4-3-0 υποδεχόμενη την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στην πρώτη κατηγορία. Προσθέστε δε τις σημαντικές απουσίες που έχουν οι φιλοξενούμενοι. Νέες απώλειες ο βασικός αμυντικός χαφ Σκίρι (14/2), ο βασικός μεσοεπιθετικός Σαϊμπί (13/1) και ο βασικός επιθετικός Μάρμους (15/7) που απουσιάζουν στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Η δεύτερη επιλογή μας θα είναι από το Άουγκσμπουργκ – Λεβερκούζεν. Δεν θα πάμε με το 2. Γυρνά με απουσίες η Μπάγερ λόγω απουσιών. Νέες απώλειες ο βασικός κεντρικός αμυντικός Ταπσόμπα (14/0), ο βασικός κεντρικός αμυντικός Κοσουνού (15/1) και ο αναπληρωματικός ακραίος μεσοεπιθετικός Αντλί (11/1) που λείπουν στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής αλλά και ο τραυματίας βασικός επιθετικός Μπόνιφεϊς (16/10) που θα λείψει ως τον Απρίλιο. Θα πάμε με το Over 2,5 λόγω προϊστορίας. Η Λεβερκούζεν μετράει 17-7-2 στα επίσημα παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας, απέναντι στην Άουγκσμπουργκ σε όλες τις διοργανώσεις (15-7-2 στην πρώτη κατηγορία). Εκτός έχει 7-4-1 (10/12 G/G και 9/12 Over) στο πρωτάθλημα.

Και κλείνουμε με τον 1 της Κολωνίας με τη Χάιντεχαϊμ. Με νέο προπονητή η γηπεδούχος. Ο νέος τεχνικός, στη θέση του Στέφεν Μπάουμγκαρτ, είναι ο Τίμο Σουλτς. Στη Ζανκτ Πάουλι ήταν ο τελευταίος σταθμός εργασίας του στη Γερμανία. Άρχισε όμορφα η θητεία του, από κάποιο σημείο και μετά όμως παρουσίαζε σύνολο του όσα φάμε και όσα βάλουμε. Ο έλεγχος, η ισορροπία, είχαν χαθεί. Η αύρα του νέου προπονητή μας πείθει να πάμε με τον 1.

Η πρόταση μας

Κολωνία – Χάιντενχαϊμ 1 (2.10)
Λειψία – Άιντραχτ 1 (1.45)
Άουγκσμπουργκ – Λεβερκούζεν Over 2,5 (1.50)

TIPSTERS
X