Το στοίχημα που βασίζεται στα γκολ γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλές και εμείς αναλύουμε το σωστό τρόπο προσέγγισης

Το γκολ είναι η πεμπτουσία του ποδοσφαίρου και στο στοίχημα αυτό μετρά πολύ-πολύ.

Οσες ώρες και αν παίζουν δύο ομάδες, όταν το ματς δεν έχει γκολ, μοιάζει σαν φαγητό χωρίς αλάτι. Ετσι, ολοένα και πιο δημοφιλής γίνεται μεταξύ των παικτών η επιλογή στοιχηματισμού με βάση τα γκολ. Μια από τις πλέον διαδεδομένες των τελευταίων ετών είναι αυτή που αφορά το αμφίσκορο ή Goal – Goal όπως θα έχετε συνηθίσει να βλέπετε στις εταιρείες, ενώ το να μη σκοράρει η μία εκ των δύο ομάδων ή και καμία συνολικά, εμφανίζεται ως No Goal.

Οταν σε έναν αγώνα ποντάρουμε στο Goal – Goal (ή σε συντομογραφία GG) το στοίχημά μας είναι κερδισμένο αν σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Με τον όρο goal/goal στοίχημα προβλέπουμε, ότι στον αγώνα θα σημειώσουν γκολ και οι δύο ομάδες (αμφίπλευρο σκοράρισμα).

Ο όρος no goal αναφέρεται στο ότι τουλάχιστον η μία από τις δύο ομάδες ΔΕΝ θα σκοράρει. Βέβαια, αν δεν σκοράρει καμία από  τις 2 ομάδες πάλι επιβεβαιώνεται το στοίχημα no goal

Συνήθως, οι επιλογές για γκολ στο παιχνίδι αφορούν τη συνολική διάρκεια ενός αγώνα. Ωστόσο, ακριβώς επειδή πρόκειται για στοίχημα με τα γκολ και δεν επηρεάζεται από το τελικό αποτέλεσμα, μπορεί να έχει και άλλες εμφανίσεις στη διάρκεια μιας αναμετρήσεις.

Οι επιλογές

Ετσι, μπορεί να υπάρξουν επιλογές που αφορούν καταστάσεις όπως:

  • GG/NG στο πρώτο ημίχρονο: Το στοίχημά μας κερδίζει αν το Goal – Goal (ή το No Goal αντιστοίχως) πραγματοποιηθεί στο πρώτο ημίχρονο.
  • GG/NG στο δεύτερο ημίχρονο: Το στοίχημά μας κερδίζει αν το Goal – Goal (ή το No Goal  αντιστοίχως) πραγματοποιηθεί στο δεύτερο ημίχρονο.
  • GG και OVER 2,5: Θα πρέπει να βάλουν γκολ και οι δύο ομάδες και να μπουν τουλάχιστον 3 γκολ.
  • NG και OVER 2,5: Θα πρέπει η μία ομάδα να μην βάλει γκολ και η άλλη να βάλει τουλάχιστον 3. Δηλαδή αποτελέσματα όπως 3-0, 4-0, 5-0, 0-3, 0-4 κ.λ.π.
  • GG και UNDER 2,5: Θα πρέπει να βάλουν γκολ και οι δύο ομάδες αλλά να μπουν το πολύ 2 γκολ. Άρα μόνο το αποτέλεσμα 1-1 κερδίζει
  • NG και UNDER 2,5: Θα πρέπει η μία ομάδα να μην βάλει γλολ και η άλλη μέχρι δύο. Άρα, 1-0, 2-0, 0-1, 0-2.

Στοίχημα: Το πλεονέκτημα

Η επιλογή του παιχνιδιού με βάση τα γκολ, μας επιτρέπει να μην εξαρτόμαστε από όσα μπορούν από απροσδόκητες συνθήκες που μπορεί να επηρεάσουν την εξέλιξη ενός αγώνα. Σου δίνει τη δυνατότητα να ψάξεις καλύτερες αποδόσεις, καθώς μπορείς να πας σε ματς με ξεκάθαρο φαβορί και να ζητήσεις απλά ένα γκολ από το αουτσάιντερ.

Για να υπάρξει σωστή επιλογή στο παιχνίδι με τα Goal – Goal και No Goal, πρέπει να λαμβάνεται υπόψη από κάθε παίκτη πριν ποντάρει, η φόρμα των δύο ομάδων. Σημαντική παράμετρος μπορεί να αποτελεί η συμπεριφορά τους, πως παίζουν εντός ή εκτός έδρας, ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίζουν τα παιχνίδια.

Επίσης, είναι καλό να προσμετρά κάποιος τις απουσίες, τις καιρικές συνθήκες, την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Συν τοις άλλοις, καθοριστική μπορεί να είναι η σημασία της αναμέτρησης και το ιδιαίτερο κίνητρο που μπορεί να υπάρξει μεταξύ των ομάδων.

Είναι σημαντικό να καταλήγει κάποιος στην επιλογή του Goal Goal για το στοίχημα του, όταν αναμετρώνται ομάδες που έχουν έφεση στο σκοράρισμα, όπου οι φιλοξενούμενοι έχουν δυναμική και ικανότητα να σκοράρουν, υπάρχει κίνητρο και διάθεση και από τους δύο μονομάχους, υπάρχουν πληροφορίες για απουσίες στην αμυντική γραμμή.

Αντίστοιχα, το No Goal ευνοείται σε περιπτώσεις όπου υπάρξει ξεκάθαρο φαβορί και μια ομάδα πολύ αδύναμη απέναντι της. Επίσης, όταν το βαθμολογικό ενδιαφέρον εστιάζεται μόνο στη μία πλευρά ή οι αντίπαλοι διακρίνονται για τις ικανότητες στην καταστροφή του παιχνιδιού και είναι ομάδες που προτιμούν να παίζουν με χαμηλό ρυθμό.

TIPSTERS