Το Betone στο σημερινό του... μάθημα καταπιάνεται με το Cash Out

Τι είναι το Cash Out; Να το χρησιμοποιώ; Πότε αξίζει; Πότε δεν θα το μετανιώσω;

Αυτές είναι μερικές από τις συχνότερες ερωτήσεις όταν μια στοιχηματική κουβέντα γυρνά γύρω από την… άμεσα αποταμίευση με συμβιβασμούς. Η αλήθεια είναι πως έχει αποκτήσει φανατικούς υποστηρικτές, αλλά και… ορκισμένους εχθρούς.

Τι είναι το Cash Out

Με λίγα λόγια είναι μια… λύση που προσφέρουν οι στοιχηματικές πλατφόρμες για να κλείσεις το στοίχημά σου οποιαδήποτε στιγμή θελήσεις, με το ανάλογο κέρδος ή χασούρα.

Εφόσον παίξεις ένα στοίχημα, ανάλογα με την εξέλιξή του, η εκάστοτε πλατφόρμα, σου προσφέρει ένα ποσό για να κλείσεις το στοίχημά πριν ολοκληρωθούν οι αγώνες. Οσο πιο κοντά είναι στην επιτυχία ένα στοίχημα, τόσο μεγαλύτερο το ποσό. Πιο κοντά δηλαδή στο μέγιστο δυνατό κέρδος.

Οι επιλογές είναι πολλές και το ποσό συνεχώς αλλάζει. Αν είσαι υπέρμαχος στο στοίχημα με cash out, τότε θα πρέπει να είσαι προσεκτικός, καθώς αν πατήσεις το κουμπί, η απόφαση σου δεν αλλάζει.

Πως υπολογίζεται

Το Cash Out μπορεί να υπολογιστεί αν διαιρέσεις το μέγιστο κέρδος που θα έχεις από ένα στοίχημα, με την απόδοση που προσφέρεται η επιλογή σου ζωντανά, την ώρα που εξελίσεται. Για παράδειγμα, αν ποντάρεις 10 ευρώ στη νίκη της του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού σε απόδοση 4.00 (μέγιστο κέρδος 40 ευρώ) και στο ημίχρονο προηγείται ο Παναθηναϊκός με 1-0, τότε η καινούρια απόδοση που προσφέρεται η νίκη των «πράσινων» είναι 2.00.

Οπότε σε αυτή την περίπτωση, το Cash Out θα ήταν 40 ευρώ / 2.00 = 20 ευρώ. Από εκεί και πέρα, οι στοιχηματικές βάζουν μία επιπλέον προμήθεια σε κάθε cash out. Οπότε σε αυτή την περίπτωση, το πιο πιθανό ποσό που θα μπορούσες να πάρεις θα ήταν 19 ευρώ στο περίπου.

Πότε… αξίζει

Και πάμε τώρα στο… ψητό. Αξίζει να κάνεις Cash Out; Κι αν ναι, πότε;

Για να είμαστε ειλικρινείς, σαφής και κάθετη απάντηση δεν μπορείτε να πάρετε επί τούτου. Αλλωστε, αν υπήρχε στρατηγική για σίγουρο κέρδος, θα την ακολουθούσαν όλοι. Όταν έχεις ποντάρει σε ένα φαβορί το οποίο προηγείται, τότε καθαρά βάση αξίας, δεν σε συμφέρει να κάνεις cash out, καθώς θα πρέπει να πληρώσεις μια επιπλέον προμήθεια.

Υπάρχουν αρκετοί παίκτες όμως που ακολουθούν ένα συγκεκριμένο σύστημα, ποντάροντας σε μεγάλες αποδόσεις και σε ομάδες που είναι αουτσάιντερ. Ετσι, σε περίπτωση που αυτή προηγηθεί, τότε στο live θα έχεις την ευκαιρία να πάρεις ένα καλό ποσό για να κλείσεις το στοίχημά σου.

Σε μακροπρόθεσμα στοιχήματα

Επιπλέον, υπάρχουν αρκετοί παίκτες που παίζουν μακροπρόθεσμα στοιχήματα όπως νικητές πρωταθλημάτων ή πρώτους σκόρερ. Σκοπός είναι να γίνει το Cash Out την στιγμή που θα έχουν κλειδώσει ένα συγκεκριμένο ποσοστό κέρδους. Είναι μια καλή αγορά αν παίξεις ένα μεγάλο ποσό σε ένα ξεκάθαρο φαβορί, όπως ας πούμε να βρίσκεται στον τελικό του Roland Garros ο Ράφα Ναδάλ.

TIPSTERS