Το στοίχημα είναι ψυχαγωγία με στόχο το κέρδος - Το betone σου δίνει τις βασικές συμβουλές

Πολλοί είναι αυτοί που παίζουν στοίχημα, ακόμα περισσότεροι εκείνοι που μιλούν για το στοίχημα, αλλά λίγοι εκείνοι που μπορούν να αισθάνονται πως ξέρουν το στοίχημα.

Είναι απαραίτητη η γνώση, γιατί η γνώση είναι δύναμη και σε ό,τι αφορά τον στοιχηματισμό. Υπάρχουν κανόνες που πρέπει να ακολουθεί κάποιος προτού στοιχηματίσει, ώστε να είναι βέβαιος πως δεν θα βγει χαμένος από όλη τη διαδικασία. Εάν μάλιστα είναι καλός, τότε μπορεί να συνδυάσει το στοίχημα και με σημαντικά κέρδη.

Πρώτος κανόνας πριν ξεκινήσει ο στοιχηματισμός, είναι η γνώση. Δεν έχει κανένα νόημα να ασχολείσαι με ομάδες που αγνοείς την ύπαρξη τους, δεν ξέρεις καλά καλά τι χρώματα φορούν και ποιοι είναι οι παίκτες που τις απαρτίζουν. Για να έχεις καθαρό πεδίο και σωστή επιλογή, πρέπει να μελετήσεις τις ομάδες, να εξετάσεις τα αποτελέσματά τους εντός και εκτός έδρας, να είσαι ενήμερος για τις αλλαγές που ενδεχομένως υπάρχουν σε παίκτες ή προπονητές. Οι συνθήκες που κυριαρχούν σε μια ομάδα, μπορεί να δώσουν ευκαιρία ή να αποτελέσουν παράδειγμα προς αποφυγή.

Στοίχημα: Σημαντικό το κίνητρο

Απαραίτητη προϋπόθεση προτού καταλήξει κάποιος στο ποντάρισμα του, να εμπιστευθεί ομάδες που έχουν αγωνιστικό κίνητρο. Ετσι μπορείς να εκτιμήσεις μια ομάδα που παίζει σημαντικό παιχνίδι και να βρεις την ευκαιρία, ακόμα και εάν υπολείπεται αγωνιστικά του αντιπάλου της. Αν κάποια ομάδα έχει κίνητρο, μπορεί να είναι πολύ πιο συγκεντρωμένη και παθιασμένη απ’ ότι σε έναν απλό αγώνα πρωταθλήματος.

Το στοίχημα θέλει ψυχραιμία. Είναι λάθος να επιμένεις και να ποντάρεις συνέχεια επιχειρώντας να ρεφάρεις, όταν υπάρχει μια κακή μέρα ή ακόμα και μια κακή περίοδος. Το αρνητικό σερί είναι κάτι που συμβαίνει σε κάθε «παίκτη». Ο τρόπος για να ξεπεραστεί είναι να μελετηθεί ακόμα πιο σωστά η επόμενη επιλογή, με καθαρό μυαλό. Και βέβαια, να μειωθεί το ποσό πονταρίσματος, ώστε να φύγει η κακοτυχία γύρω από τις επιλογές.

Στοίχημα: Κακός σύμβουλος ο συναισθηματισμός

Στο στοίχημα είναι απαράβατος κανόνας, πως δεν υπάρχουν αγαπημένες ομάδες. Ποτέ δεν πρέπει να κυριαρχεί η καρδιά έναντι του νου. Μην στοιχηματίζετε στη νίκη μιας ομάδας μόνο και μόνο επειδή είναι η αγαπημένη σας, χωρίς να σκέφτεστε τις πραγματικές πιθανότητες νίκης. Το ιδανικό σενάριο σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να επιλέγει κάποιος ειδικά στοιχήματα, που μπορούν να δώσουν λύσεις.

Ζητούμενο θα πρέπει να είναι πάντα η αναλογία απόδοσης/πονταρίσματος. Θα πρέπει πάντα σε κάθε παιχνίδι, να ζητείται η ευκαιρία. Εάν πιστεύεις πολύ σε κάποιο ποντάρισμα, τότε απλά πρέπει να βρεθεί η ιδανική εταιρεία που προσφέρει το σημείο στην υψηλότερη απόδοση. Στην περίπτωση αυτή ο λόγος ρίσκου και χρηματικής απολαβής είναι υπέρ σας, κάνοντας τη νίκη του φαβορί που έχετε επιλέξει μια «δυνατή» επιλογή.

Μην επηρεάζεστε από το ρεύμα. Πολλοί μπορεί να συνηγορούν σε μια κατεύθυνση, αλλά εσείς πρέπει να επιλέξετε αυτό που σας επιτάσσει το ένστικτο σας. Συχνά υπάρχουν πολύ υψηλές αποδόσεις ενάντια στα μεγάλα ονόματα κάθε χώρας, καθώς οι στοιχηματικές εταιρείες προσαρμόζουν τις αποδόσεις τους με τέτοιο τρόπο που αντικατοπτρίζει το προσδοκώμενο αποτέλεσμα από τον κόσμο. Συνεπώς, το αουτσάιντερ «παίζει» σε υψηλότερες αποδόσεις απ’ ότι ρεαλιστικά θ’ άξιζε να έχει.

Ο στόχος

Ορίστε επιτεύξιμους στόχους. Μην επιχειρείτε μέσα σε μια ημέρα να γίνετε εκατομμυριούχοι. Το ζητούμενο είναι να κερδίσει κανείς κάποια στοιχήματα στο αγαπημένο του άθλημα, στηριζόμενος στη γνώση του αθλήματος και των ομάδων και έτσι να φτάσει σε επιτυχημένες προβλέψεις. Οταν ξεκινάς το στοίχημα είναι πιο πιθανό να χάσεις παρά να κερδίσεις. Σταδιακά οι επιτυχίες αυξάνονται, όμως είναι σημαντικό να έχεις ρεαλιστικές προσδοκίες, που τελικά φτάνουν να σε οδηγούν στην απογοήτευση.

Είναι εξόχως σημαντικό, να μην επηρεάζει το στοίχημα την υπόλοιπη ζωή σας. Δηλαδή, το στοίχημα δεν θα πρέπει να υπερβαίνει κάποιο ποσό που θα έχει οριστεί εξ αρχής και δεν θα θέτει σε κίνδυνο την οικονομική ισορροπία μιας οικογένειας. Ανεξάρτητα από το πόσα χρήματα διαθέτετε ή ποιοι ακριβώς είναι οι μακροπρόθεσμοι ή οι άμεσοι στόχοι σας, θα πρέπει πάντα να προσδιορίζεται το κεφάλαιο σας με το οποίο θα παίζεται. Προτεραιότητα αποτελούν πάντα οι προσωπικές μας ανάγκες και της οικογένειάς μας, καθώς και οι υποχρεώσεις μας.

Οι προσεγγίσεις και η μέθοδος

Δεν υπάρχει σωστός και λάθος τρόπος στο αθλητικό στοίχημα. Υπάρχουν διαφορετικές προσεγγίσεις και για να καταλάβετε ποια μέθοδος είναι καλύτερη για εσάς θα χρειαστεί να πειραματιστείτε. Δοκιμάστε διαφορετικά συστήματα και στρατηγικές με σωστή διαχείριση των χρημάτων σας και κάποια στιγμή θα βρείτε προσεγγίσεις και στρατηγικές οι οποίες και θα σας αρέσουν και θα δείχνουν να είναι πιο αποδοτικές. Πειραματιστείτε με διάφορα είδη στοιχηματικών αγορών, με διαφορετικά αθλήματα κλπ.

Ο κάθε παίκτης δεν πρέπει να χάνει τα «όπλα» του. Με τη σύγχρονη μορφή στοιχηματισμού, ο καθένας έχει τη δυνατότητα να επιλέξει μονά αποδεκτά. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πηγαίνει σε παρολί, που αυξάνουν τον κίνδυνο αποτυχίας.

TIPSTERS