Το στοίχημα έχει... δρόμους για να κερδίσεις και να πας ταμείο

Το στοίχημα μπαίνει στην καθημερινότητα μας με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Οσοι το επιλέξουν όπως και να έχει, έχουν στόχο πως θα πάνε ταμείο και θα έχουν κέρδος από το ποντάρισμα τους.

Το στοίχημα παρότι πρόκειται για «άναρχο» παιχνίδι που βασίζεται σε… διάβασμα και εμπνεύσεις υπάρχουν και κάποιοι βασικοί κανόνες ή συμβουλές που μπορεί να έχει ο καθένας στο μυαλό του.

Οι κανόνες για το στοίχημα

Αυτοί οι κανόνες για το στοίχημα είναι:

  1. Προτιμήστε μονά, δυάδες έως και τριάδες όταν παίζεται στοίχημα έτσι ώστε να ποντάρετε όσο το δυνατόν λιγότερα παιχνίδια σας επιτρέπει ο bookmaker. Στο μυαλό σας να έχετε επίσης και το asian handicap, αν παίζετε στο ίντερνετ. Σημαντικό εργαλείο και το LIVE betting…
  2. Αναφορικά με τα ποσά που ποντάρει κανείς, στοιχηματίστε μόνο μέχρι εκεί που… αντέχεται. Μην υπολογίζεται σε χρήματα που ουσιαστικά δεν υπάρχουν ακόμα. Αλλά ούτε και σε ποσά όχι ποσά που σε περίπτωση χασούρας θα σας… στείλουν «Κορυδαλλό». Ποντάρουμε ΜΟΝΟ όσα μας περισσεύουν από το μπάτζετ μας. Παίζουμε για ψυχαγωγία, όχι για να μας… χαλάει.
  3. Το μεγάλο παιχνίδι στο στοίχημα παίζεται στο… διάβασμα. Καθημερινά, υπάρχουν εκατοντάδες παιχνίδια και αν μιλάμε για Σαββατοκύριακο η κατάσταση είναι χαοτική. Ετσι, θα βοηθούσε πολύ να επιλέγατε 3-4 πρωταθλήματα και να τα παρακολουθείτε συστηματικά. Ως εκ τούτου θα έχετε στενή επαφή με αυτά, μεγαλύτερη γνώση και ολοκληρωμένη άποψη σχετικά με τα παιχνίδια που παίζεται αυξάνοντας τις πιθανότητες επιτυχίας.
  4. Το στοίχημα μπορεί να είναι «παίγνιο» όμως δεν είναι… λαχείο. Δίχως αμφιβολία, η τύχη παίζει ρόλο, αλλά χωρίς συστηματική παρακολούθηση, συνετό ποντάρισμα και -κυρίως- ψυχραιμία δεν είναι εύκολες οι επιτυχίες. Το συναίσθημα λόγω ομάδων, καλό θα ήταν να το αποβάλλεται όταν ποντάρετε, ενώ συνετό θα ήταν επίσης να αποφεύγετε τα φαβορί που έχουν μεγάλη «προβολή».

Διαβάζεις τα παραπάνω, τσεκάρεις πως θες να παίξεις το στοίχημα σου, διαλέγεις το ποντάρισμα σου και είσαι στο σωστό δρόμο για ταμείο…

TIPSTERS