Το στοίχημα έχει κανόνες, συμβουλές και εργαλεία - Το betone αναλύει

Το στοίχημα στην χώρα μας τα τελευταία χρόνια… ανθεί.

Και πλέον ολοένα και περισσότεροι παίκτες ποντάρουν τα χρήματα τους. Με απώτερο στόχο να τα αυξήσουν και να φτάσουν στο πολυπόθητο κέρδος.

Ομως υπάρχουν συμβουλές, μικρά ή μεγάλα βήματα, τα οποία βοηθούν πολύ στο να κερδίσεις το ποντάρισμα σου, μειώνοντας έτσι το ρίσκο να χάσεις.

Mονά ματς και διαχείριση χρημάτων

Μία σημαντική, αν όχι η πρώτη συμβουλή, είναι να ποντάρεις σε ένα ματς. Εφόσον έχεις τέτοιο δικαίωμα, είναι σωστό να την εκμεταλλευτείς. Τα πολλά ματς, τα… ατέλειωτα κατεβατά στο στοίχημα δεν βοηθούν. Και αν μπορείς να ποντάρεις σε ένα ματς που έχεις μελετήσει καλά τα χρήματα σου, αυτό μοιάζει και το ιδανικό.

Η σωστή διαχείριση χρημάτων είναι σημαντικό σκαλί για να έχεις μακροπρόθεσμα κέρδος. Διότι το ασταμάτητο ποντάρισμα ή ελπίδα για ρεφάρισμα είναι μια πορεία δίχως… φρένο που οδηγεί σε τοίχο. Και αυτό είναι λάθος. Σωστή διαχείριση χρημάτων σε ορίζοντα εβδομάδας ή μήνα.

Στοίχημα: Το LIVE betting

Σημαντικό για έναν παίκτη είναι να παρακολουθεί και το ματς που θέλει να ποντάρει. Και το LIVE betting είναι μία συνθήκη που βοηθά πολύ. Βλέπεις τα δεδομένα του ματς, βλέπεις την εικόνα και ανάλογα ποντάρεις σε κάτι που έχεις εικόνα και κρίνεις εσύ ποιό είναι το σωστό εκείνη την στιγμή.

Η μελέτη με μεταβολή αποδόσεων είναι ένα σημαντικό εργαλείο. Πτώσεις αποδόσεων ή άνοδος τους είναι μία συνθήκη που κανείς παίκτης δεν πρέπει να ξεχνά ή να αφήνει στην άκρη.

Αν μπορεί ένας παίκτης να επικεντρωθεί σε λίγα πρωταθλήματα, 2-3 είναι ιδανικός αριθμός, έτσι μπορεί και να παρακολουθεί καλύτερα την πορεία, τα αποτελέσματα, την εξέλιξη της βαθμολογίας και τι κάνει η κάθε ομάδα μαζί με την φόρμα της. Τσεκάρεις συμπεριφορές ομάδες εντός και εκτός έδρας, σημαντικές απουσίες, ποια ματς είναι αδιάφορα και ποια όχι. Οτιδήποτε δηλαδή μπορεί να σε βοηθήσει σε ένα παιχνίδι από αυτό το πρωτάθλημα.

Οι αριθμοί στο στοίχημα

Οι αριθμοί λένε την αλήθεια; Ναι συνήθως. Για αυτό και τα στατιστικά είναι πολύτιμα. Μας βοηθούν πολύ και πρέπει να τα συμβουλευόμαστε. Όχι να τα ακολουθούμε, αλλά να μας δείχνουν ένα δρόμο.

Πέραν από το δημοφιλές ποδόσφαιρο ή το μπάσκετ, το βόλεϊ και το τένις που ολοένα ανεβαίνει τα τελευταία χρόνια, αν μπορεί κάποιος να επικεντρωθεί και σε άλλα αθλήματα που έχει γνώση, εμπειρία ή εικόνα, θα είναι πολύ καλό για να φτάσει στο κέρδος.

Και ο στόχος μας στο στοίχημα είναι πάντα αυτός. Μικρό ρίσκο, παίζουμε από όσα… περισσεύουν, δεν διακινδυνεύουμε κάτι μεγαλύτερο και κοιτάμε μόνο το κέρδος.

TIPSTERS