Το Betone σου προτείνει τον απλό τρόπο προς το... ταμείο από το στοίχημα

Η ουσία και στο στοίχημα κρύβεται στην απλότητα. Μια φράση που ταιριάζει παντού. Ακόμα και στο στοίχημα είναι η αλήθεια…

Στις μέρες μας που οι επιλογές σε αθλήματα, πρωταθλήματα, στοιχηματικές αγορές, επιλογές πονταρίσματος και τα πάντα γύρω από αυτό αγγίζουν το άπειρο, καλό θα είναι να… περιορίζεται. Στόχος άλλωστε είναι να κερδίσεις, όχι να… εντυπωσιάσεις.

Δεν υπάρχει κάτι πιο απλό από το να ποντάρεις τα χρήματά σου σε ένα αντικείμενο που γνωρίζεις. Αν είναι άλλωστε να ρισκάρεις κάποια λεφτά, καλό θα ήταν να το κάνεις με το ελάχιστο δυνατό ρίσκο. Πως ρίχνεις το ρίσκο; Ποντάροντας σε αυτά που γνωρίζεις περισσότερο.

Είτε αυτό αφορά πρωτάθλημα, είτε ομάδες, είτε ακόμα και παίκτες που παρακολουθείς συστηματικά. Όσες αναλύσεις και στατιστικά κι αν διαβάσεις τίποτα δεν αλλάζει την πραγματική εικόνα που διαμορφώνεις βλέποντας τους αγώνες και παρακολουθώντας ο ίδιος την πορεία των ομάδων ή των παικτών.

Η απλότητα κάνει τη διαφορά στο στοίχημα

Το στοίχημα πλέον είναι διαθέσιμο όλη την ημέρα, κάθε μέρα σε όλα τα αθλήματα σε όλες τις γωνιές του πλανήτη.

Το απλό στοίχημα έγκειται στο συγκρατημένο ποντάρισμα. Θα πρέπει να αποφεύγουμε πονταρίσματα σε… άκυρες Λίγκες γιατί μας φάνηκε ελκυστική μια απόδοση ή κάναμε ένα καλό διάβασμα. Σε ένα πρωτάθλημα που δεν γνωρίζουμε, στο διάβασμα ενός αγώνα ίσως δεν υπολογίσουμε έναν σημαντικό παράγοντα που δεν περνά καν από το μυαλό μας.

Καλό θα ήταν να μένουμε σταθεροί σε αυτά που γνωρίζουμε. Ελαττώνοντας έτσι το ρίσκο. Αλλά ακόμα και στην περίπτωση που έχουμε την επιθυμία ενός fun bet τα πονταρίσματά μας και εκεί σε πιο άγνωστους προς εμάς αγώνες θα πρέπει να είναι αναλογικά πολύ μειωμένα σε σχέση με τα βασικά μας πονταρίσματα.

Μονά… αποδεκτά!

Υπάρχει κάτι πιο απλό από το να έχεις μία και μόνο επιλογή στο δελτίο σου; Το στοίχημα, εννοείται, πως από τη φύση του δεν είναι κάτι που… βασίζεται στην απόλυτη λογικό. Αλλωστε, στόχος είνια η μεγάλη απόδοση και κατά συνέπεια η μεγάλη ανταμοιβή.

Ωραίο το παρολί και η ελπίδα του μεγάλου ταμείου,  αλλά οι πιθανότητες επιτυχίας είναι μειωμένες δραματικά. Η αυτοσυγκράτηση τόσο στην επιλογή των σημείων, όσο και στο ποσό που ποντάρουμε είναι η απλότητα και συνάμα το κλειδί για την επιτυχία.

Απαιτείται λιτότητα και στην συμπλήρωση των δελτίων. Ολα τα είδη στοιχήματος, με την σωστή αξιοποίηση είναι ωραία, αλλά πιο εμπεριέχει το μικρότερο δυνατό ρίσκο; Το απλό ποντάρισμα…

TIPSTERS