Ο εκλεκτός του Ντιέγκο Σιμεόνε για την επίθεση της Ατλέτικο Μαδρίτης μετά την αποχώρηση του Ντιέγκο Κόστα είναι ο Μούσα Ντεμπελέ
Ο εκλεκτός του Ντιέγκο Σιμεόνε για την επίθεση της Ατλέτικο Μαδρίτης μετά την αποχώρηση του Ντιέγκο Κόστα είναι ο Μούσα Ντεμπελέ.
Ο Γάλλος φορ αγωνίζεται στη Λιόν από το 2018 και έχει πετύχει έκτοτε 45 γκολ σε 105 συμμετοχές, ωστόσο μόλις ένα εξ αυτών έχει σημειωθεί φέτος, με αποτέλεσμα ο γαλλικός σύλλογος να εξετάζει το ενδεχόμενο να τον αφήσει να φύγει.
Δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου κάνουν λόγο για πρόταση για εξάμηνο δανεισμό δίχως οψιόν αγοράς, κάτι που ωστόσο δεν αποκλείει σε καμία περίπτωση το ενδεχόμενο διαπραγματεύσεων ανάμεσα στις δύο ομάδες σε περίπτωση που ο Ντιέγκο Σιμεόνε μείνει ικανοποιημένος από τον 24χρονο επιθετικό.
Η έτερη επιλογή που εξεταζόταν ήταν αυτή του Γουίλιαν Ζοσέ της Σοσιεδάδ, ωστόσο φαίνεται πως ο «Τσόλο» κατέληξε στον Γάλλο.

Ποντάρισμα στην Τουρκία

Σημειάρες για όλα τα γούστα

Δυνατό μεταμεσονύκτιο μπετ

Δυνατός άσσος στην Ελβετία

Δυνατό σημείο στη Β’ Σουηδίας

Δυνατό διπλό στη Β’ Σουηδίας

Δελεάζει το 2.10 στα γκολ

Ποντάρισμα στην έδρα

Από τον Μακεδονικό έως το Φλαμένγκο ένα σύστημα δρόμος!

Με τα γκολ στο Αμβούργο