Η Λίβερπουλ είναι ακόμα εδώ! Και με εμφάνιση που θύμισε την περσινή ομάδα που δεν είχε… αντίπαλο στην Αγγλία, θριάμβευσε επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 4-2 στο “Ολντ Τράφορντ” στο εξ αναβολής παιχνίδι της 34ης αγωνιστικής κι έβαλε ξανά “φωτιά” στη “μάχη” για τα εισιτήρια που θα οδηγήσουν στο επόμενο Champions League.

Σε ένα ματς που “σημαδεύτηκε” ξανά απ’ τις διαδηλώσεις των οπαδών της Γιουνάιτεντ κατά της ιδιοκτησίας έξω απ’ το γήπεδο, δημιουργώντας μεγάλο πρόβλημα κατά την έλευση του πούλμαν των “reds” (οπαδοί έσκασαν δύο λάστιχά του), η Λίβερπουλ έδειξε “μέταλλο”, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ απ’ το γκολ του Φερνάντες μόλις στο 10′.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ αντέδρασε στη συνέχεια και πριν το ημίχρονο κατάφερε να “γυρίσει” το σκορ με τα τέρματα των Ζότα (34′) και Φιρμίνο (τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων).

Ο Βραζιλιάνος φορ της Λίβερπουλ έκανε και το 3-1 για τους “reds” στο 47′, με τη Γιουνάιτεντ να “απαντάει” στο 68′ με τον Ράσφορντ, που έβαλε ξανά την ομάδα του στο παιχνίδι.

Παρά την πίεσή τους στο τελευταίο δεκάλεπτο, ωστόσο, οι “κόκκινοι διάβολοι” δεν βρήκαν το τρίτο γκολ που αναζητούσαν για να αποφύγουν τη δεύτερη συνεχόμενη, εντός έδρας ήττα τους.

Αντίθετα, η Λίβερπουλ ήταν εκείνη που είπε την τελευταία… λέξη στο ματς με τον Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος “σφράγισε” στο 90′ το μεγάλο “διπλό” της.

TIPSTERS
X