Ο Ζοζέ Μουρίνιο θέλει να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την αμυντική λειτουργία της Τότεναμ και ψάχνει για κέντρικό αμυντικό, ώστε να θωρακίσει κι άλλο τα μετόπισθεν των «Σπερς», την επόμενη σεζόν. Σύμφωνα με την εφημερίδα «the Express» ο τεχνικός της ομάδας του Λονδίνου επανέρχεται στην περίπτωση του Μίλαν Σκρίνιαρ της Ιντερ και προσφέρει 45 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του, ενώ οι «νερατζούρι» συνεχίζουν να ζητούν 60 εκατ. ευρώ.

Ο Σλοβάκος διεθνής κεντρικός αμυντικός επανήλθε στα πλάνα του Αντόνιο Κόντε, αλλά η Τότεναμ θα διεκδικήσει τα δικαιώματα του από την ομάδα του Μιλάνου το καλοκαίρι, έστω ως δανεικό. Και το περασμένο καλοκαίρι είχε προσπαθήσει να τον αποκτήσει, αλλά η Ιντερ είχε απαντήσει αρνητικά στην πρόταση της.

Ο 23χρονος διεθνής μπακ ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τη Ζίλινα και αγωνίστηκε αρχικά στην Ιταλία για 1,5 χρόνο στη Σαμπντόρια, για να καταλήξει τελικά στην Ιντερ. Αν δεν προχωρήσει η υπόθεση αυτή, τότε το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Μουρίνιο έχει ως εναλλακτική λύση τον Γιανίκ Βέστεργκααρντ της Σαουθάμπτον.

TIPSTERS
X