Ικανοποιημένος από αποτέλεσμα και εμφάνιση, ήταν ο Ζινεντίν Ζιντάν, μετά τη νίκη (3-1) της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Λίβερπουλ, στην πρώτη μεταξύ τους προημιτελική αναμέτρηση στο Champions League. «Απομένει η ρεβάνς, δεν θα είναι εύκολο. Αισθάνομαι πολύ καλά. Παίξαμε ένα υπέροχο παιχνίδι, με δυσκολίες στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου. Είμαι περήφανος για όλους, δεν είναι εύκολο, αυτό είναι το Champions League. Έκαναν μόνο ένα σουτ και σκόραραν», είπε ο Ζινεντίν Ζιντάν.

«Ο Βινίσιους παίζει καλά, βοηθά την ομάδα και όταν σκοράρει, αυτό που του δίνει ενέργεια. Είμαι χαρούμενος γι’ αυτόν, τον βλέπουμε να κάνει φανταστική δουλειά. Είμαι χαρούμενος για όλους τους παίκτες. Συνεχίζουμε με μια καλή δυναμική. Από την αρχή ερμηνεύσαμε πολύ καλά το παιχνίδι. Νικήσαμε άξια με 3-1. Όμως ακόμα δεν έχουμε κερδίσει τίποτα, είμαστε χαρούμενοι γιατί αυτό που κάνουν οι παίκτες είναι τεράστιο, αλλά υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε. Είμαι περήφανος για το χαρακτήρα αυτής της ομάδας. Αυτή η ομάδα δεν έχει όρια. Έχουμε εμπειρία και θέλουμε να κερδίσουμε περισσότερα», πρόσθεσε ο Γάλλος προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ σχετικά με την κριτική του Κλοπ για το γήπεδο «Alfredo Di Stéfano», δήλωσε:

«Είναι το γήπεδο μας και είμαστε πολύ περήφανοι που παίζουμε εδώ.» Σε σχετική ερώτηση για φήμες και δημοσιεύματα που τον συνδέουν με την Γιουβέντους, σχολίασε: «Η Ιταλία είναι πάντα στην καρδιά μου. Η Γιουβέντους ήταν πάντα σημαντική για μένα. Οσο για το εάν θα γυρίσω στην Ιταλία, δεν ξέρω. Τώρα είμαι εδώ. Θα δούμε.»

TIPSTERS
X