Νέα δεδομένα υπάρχουν στην Μπαρτσελόνα για τον Ουσμάν Ντεμπελέ. Ο Γάλλος επιθετικός παραμένει στα μεταγραφικά πλάνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά το «ναυάγιο» στην προσπάθεια για την απόκτηση του Τζέιντον Σάντσο από τη Ντόρτμουντ και ενώ αρχικά η ομάδα της Βαρκελόνης ήταν θετική στο ενδεχόμενο παραχώρησης του, τώρα η διοίκηση έχει αλλάξει γνώμη.

Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα την «Mundo Deportivo», η Μπαρτσελόνα, μετά από σχετική εισήγηση του Ρόναλντ Κούμαν, θα προτείνει στον Ντεμπελέ την επέκταση του συμβολαίου του, μετά τις καλές εμφανίσεις του στα τελευταία παιχνίδια των «μπλαουγκράνα». Το τρέχον συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2022 και η «Μπάρτσα» θέλει να το επεκτείνει για δύο ακόμη χρόνια.

Ο 23χρονος Γάλλος επιθετικός κόστισε 125 εκατ. ευρώ όταν μεταγράφηκε από την Μπορούσια Ντόρτμουντ στους Καταλανούς, το καλοκαίρι του 2017, αλλά είχε σοβαρό τραυματισμό κι έκανε μόνο εννέα εμφανίσεις την περασμένη σεζόν, σημειώνοντας ένα γκολ, ενώ φέτος πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις, δείχνοντας πως θέλει να παραμείνει στο «Καμπ Νου».

TIPSTERS
X