Ο Κιλιάν Μπαπέ δήλωσε πως για να αποκτά κίνητρο πριν από τους αγώνες, προσπαθεί να πείσει τον εαυτό του ότι είναι καλύτερος από τον Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αδιαμφισβήτητα ο Κιλιάν Μπαπέ είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ποδοσφαίρου. Στα 22 του χρόνια ο Γάλλος επιθετικός συγκαταλέγεται στου κορυφαίους παίκτες παγκοσμίως και είναι ο μοναδικός ο οποίος φαίνεται ότι μπορεί να κάνει το ακατόρθωτο. Να φτάσει στα ίδια επίπεδα απόδοσης των δύο εν ενεργεία θρύλων του ποδοσφαίρου. Του Λιονέλ Μέσι και του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Σε συνέντευξη πάντως που παραχώρησε στο «RMC Sport», ο νεαρός επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, τόνισε πως πριν από τα παιχνίδια του προσπαθεί να πείσει τον εαυτό του πως είναι καλύτερος από τους Μέσι και Ρονάλντο, για να έχει κίνητρο.

«Πάντα λέω στον εαυτό μου ότι είμαι ο καλύτερος. Φυσικά είναι σημαντικό αυτό, γιατί όταν είσαι στα δύσκολα, μόνο ο εαυτός σου μπορεί να σε “σπρώξει”. Έτσι πρέπει να πείσεις τον εαυτό σου ότι μπορείς να ανέβεις βουνά. Πρέπει να πειστείς ότι μπορείς να κάνεις μεγάλα πράγματα. Κάθε φορά που μπαίνω στο γήπεδο λέω στον εαυτό μου ότι είμαι ο καλύτερος κι ας έχω παίξει στο ίδιο γήπεδο με τον Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Είναι καλύτεροι παίκτες από μένα, έχουν κάνει δισεκατομμύρια πράγματα παραπάνω από μένα.

Φυσικά, πολλές φορές, ο κόσμος δεν το καταλαβαίνει αυτό επειδή γιατί πιστεύω ότι ίσως υπάρχει αυτή η πεποίθηση που δημιουργείται σε αυτό το θέμα, όπου κάποιος δεν εξηγεί τι είναι το “εγώ”. Είναι κάτι προσωπικό, να ξεπερνάς τον εαυτό σου, είναι πολύ παραπάνω από το το να λες επιφανειακά “Εγώ, εγώ”. Πιστεύω, όμως, ότι μπορούν να ειπωθούν αρκετά πράγματα ακόμα γι’ αυτό το θέμα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

TIPSTERS
X