Τους κανόνες περί κορωνοϊού παραβίασαν πριν από μερικές μέρες οι παίκτες της Γιουβέντους Γουέστον ΜακΚένι, Πάουλο Ντιμπάλα και Αρτούρ, οι οποίοι διοργάνωσαν κορωνοπάρτι.

Όλα αυτά την ίδια στιγμή που η Γιουβέντους είχε δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα αυτά των Μπονούτσι και Ντεμιράλ. Η εξέλιξη αυτή είχε σαν συνέπεια ο τεχνικός των «μπιανκονέρι», να μην τους συμπεριλάβει στην αποστολή για το ντέρμπι του Πιεμόντε κόντρα στην Τορίνο που θα γίνει σήμερα (19:00). Σ΄όλους τους συμμετέχοντες στο κορωνοπάρτι προφανώς και επιβλήθηκε πρόστιμο, ενώ οι τρεις παίκτες περιμένουν πλέον την τιμωρία τους από την Γιουβέντους.

Η ιταλική ομάδα επιβεβαίωσε το γεγονός, ενώ παράλληλα εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκεια της, για την συμπεριφορά των τριών παικτών. Από την πλευρά τους οι οπαδοί των «μπιανκονέρι, δεν είδαν καθόλου με καλό μάτι τα όσα συνέβησαν. Για τον λόγο αυτό, λίγες ώρες πριν από το ματς με την συμπολίτισσα κρέμασαν ένα πανό έξω από το γήπεδο της ομάδας, στο οποίο ζητούν από τους παίκτες του να επικεντρωθούν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και να αφήσουν στην άκρη τα υπόλοιπα.

«Σας ενδιαφέρουν μόνο τα social media, οι χορηγίες και τα εκατομμύρια σας. Επικεντρωθείτε στο ντέρμπι, Δείξτε επιτέλους τα αρχ@@ια σας!» αναγράφεται χαρακτηριστικά στο εν λόγω πανό.

TIPSTERS
X