Ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ. Η νέα ημέρα στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, επιβεβαιώθηκε λίγο πριν τις σχετικές αρχαιρεσίες, καθώς ο Κωσνταντίνος Νίκας, ο οποίος ήταν και ο μοναδικός αντίπαλος του Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, απέσυρε την υποψηφιότητα του.

Μετά το πέρας της διαδικασίας, έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα που καθιστούν «πανηγυρική» την νίκη του Θοδωρή Ζαγοράκη. Ο εμβληματικός αρχηγός της εθνικής ομάδας στο ποδοσφαιρικό έπος του 2004, έλαβε 66 από τις 68 ψήφους.

Η παρουσία του Ζαγοράκη στον προεδρικό θώκο, χαίρει της απόλυτης εκτίμησης του ελληνικού ποδοσφαίρου, στο σύνολο του, ενώ υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα την χαιρέτισαν, τόσο ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, όσο και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος στο συγχαρητήριο μήνυμα του, επεσήμανε χαρακτηριστικά:

«Συγχαρητήρια στον οικουμενικό Θοδωρή Ζαγοράκη, νέο Πρόεδρο ΕΠΟ. Ως αρχηγός οδήγησε την Εθνική στο έπος Euro 2004, ως επικεφαλής καλείται τώρα να οδηγήσει στην ανασυγκρότηση του ποδοσφαίρου μας με την εφαρμογή Ολιστικής Μελέτης της FIFA και της UEFA. Καλή επιτυχία στη νέα διοίκηση».

TIPSTERS
X