Το εγκώμιο του ρόστερ της Παρί Σεν Ζερμέν έπλεξε ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στην παρουσίασή τού ως προπονητή της ομάδας. Ο Αργεντινός τεχνικός ο οποίος υπογράμμισε την θέση που κατέχει στην καρδιά του η Παρί καθώς σε αυτή είχε παίξει και σαν ποδοσφαιριστής υποστήριξε ότι το υλικό έχει μεγάλη ποιότητα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που είμαι ο νέος προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας που μου έδειξε εμπιστοσύνη. Όπως ήδη γνωρίζετε αυτός ο σύλλογος έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Έχω εκπληκτικές αναμνήσεις από όταν ήμουν ποδοσφαιριστής εδώ.
Την ίδια στιγμή είμαι πολύ χαρούμενος που θα προπονήσω μερικούς από τους πλέον ταλαντούχους ποδοσφαιριστές στον κόσμο. Αυτή η ομάδα έχει τεράστια ποιότητα και μεγάλη προοπτική και εγώ μαζί με τους συνεργάτες μου θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα σε όλες τις διοργανώσεις», ανέφερε και κατέληξε:

«Επίσης στόχος μου είναι να διατηρήσει η ομάδα αυτό το μαχητικό πνεύμα και την επιθετική νοοτροπία που έχουν συνηθίσει να απολαμβάνουν οι φίλαθλοι της Παρί Σεν Ζερμέν».

TIPSTERS