Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και αυτό σημαίνει ένα πράγμα

Μουντιάλ 2022… Σχεδόν!

Το μουντιάλ φέτος θα διεξαχθεί, αυτή τη φορά, από τις 21 Νοεμβρίου μέχρι τις 18 Οκτωβρίου 2022, με τη συμμετοχή 32 ομάδων. Έχει σχεδόν συμπληρωθεί η λίστα με τις 32 χώρες, και απομένουν πλέον οι τελευταίες τρεις.

Δυστυχώς, η εθνική Ελλάδος δεν θα δώσει το παρόν σε αυτό το μουντιάλ καθώς τερμάτισε 3η στον δεύτερο όμιλο με μόλις 10 βαθμούς σε 8 αγώνες.

Αυτό δε σημαίνει βέβαια, ότι δεν υπάρχει λόγος για να παρακολουθήσετε τη τελική φάση του μουντιάλ. Μπορείτε πολύ εύκολα να ποντάρετε στον νικητή παίζοντας στην betkings. Εμείς πάντως θα ποντάρουμε εκ του ασφαλούς, την πρόκριση της Νέας Ζηλανδίας επί των ΗΑΕ που πληρώνει 1,70, καθώς και τον άσσο της Κόστα Ρίκα με την Νέα Ζηλανδία, που πληρώνει επίσης 1,70.

Νικητής Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022

Πάμε τώρα στα μεγάλα παιχνίδια. Όσο και να θέλουμε να δούμε στη τελική φάση ένα αουτσάιντερ, με τη σημερινή εικόνα των ομάδων φαίνεται ότι θα δούμε ένα μουντιάλ, στο οποίο τα φαβορί θα έχουν τον πρώτο ρόλο.

Τα 3 μεγαλύτερα φαβορί είναι κατά σειρά η Βραζιλία, η Γαλλία, η οποία υπερασπίζεται τον τίτλο της, και η Αργεντινή. Οι αποδόσεις είναι αντίστοιχα, 6,00 για την Βραζιλία, 7,50 για την Γαλλία και 9,00 για την Αργεντινή. Από ότι βλέπετε οι αποδόσεις είναι ιδιαίτερα ελκυστικές, και λογικά δε θα υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των τριών αυτών ομάδων.

Ας δούμε την Βραζιλία. Η Βραζιλία δεν έχασε ματς στα προκριματικά, καθώς καθάρισε τον όμιλό της με 14 νίκες σε 17 ματς. Λογικά δε θα αντιμετωπίσει πρόβλημα στον 7ο όμιλο της φάσης των 32, αφού έχει να αντιμετωπίσει σχετικά πιο αδύναμες ομάδες (Καμερούν, Σερβία, Ελβετία).

Η Αργεντινή επίσης δεν έχασε ματς στον όμιλο της και τερμάτισε πρώτη με 11 νίκες σε 17 αγώνες. Οι αντίπαλοι της στον όμιλο, θα είναι η Σαουδική Αραβία, το Μεξικό και η πολλά υποσχόμενη Πολωνία.

Τέλος, η πρωταθλήτρια του 2018, είναι το ίδιο εντυπωσιακή 4 χρόνια μετά την κατάκτηση του μουντιάλ του 2018. Κατά πάσα πιθανότητα θα έχει εύκολο έργο, καθώς ο όμιλος της με Δανία, Τυνησία και μία εκ των Περού ή ΗΑΕ/Αυστραλία, μόνο φόβο δε προκαλεί.

Εμείς πάντως προβλέπουμε ότι θα παιχτεί repeat. Η Γαλλία έχει έμπειρους παίκτες, στρωμένο και δοκιμασμένο πλάνο παιχνιδιού καθώς και μονάδες που θα κάνουν τη διαφορά στα δύσκολα παιχνίδια. Το στρωτό, γρήγορο, αλλά πάνω από όλα πειθαρχημένο ποδόσφαιρό της, δύσκολα θα μπορέσει να αντιμετωπιστεί από τις άλλες ομάδες!

TIPSTERS
X